Denis Shapovalov harmadjára csap össze az Amerikai Egyesült Államok területén Andrey Rublev-l miután 2019-ben Miamiban és Winston-Salemben is szettvesztesség nélkül verte.

Denis Shapovalov (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Ezeket a győzelmeit a 2017-es Next Gen ATP Finalson elszenvedett döntő szettes veresége előzte meg, majd ugyancsak döntő szettekben elveszített 2020-as szentpétervári és a 2021-ben Abu Dhabiban zajlott meccseik követték. Mindkét játékosról lehet egy olyan érzésünk, hogy egy bizonyos szinten megrekedtek, de a különbség az, hogy az oroszé magasabb még akkor is ha az utóbbi időben nem igazán remekelt. Shapovalov (ATP 21.) a kemény borításra való visszatérése óta csak Cincinnatiban nyert meccseket és New Yorkban sem kezdte a tornát valami meggyőzően. Már az első fordulóban közel sodródott a kieséshez, mivel Marc-Andrea Huesler döntő játszmára kényszerítette és a második körben is szettet veszített Roberto Carballes Baena ellen.

Rublev (ATP 11.) két kemény pályás bajnoki címet szerzett az idény első részében Marseilleben és Dubaiban. Washingtonban tért vissza erre a típusú játékfelületre és elődöntőt játszott az amerikai fővárosban. Az azt követő Montrealban és Cincinnatiban zajlott Masters-tornákon viszont gyengén szerepelt és csak Ohióban nyert meccset. Andrey is ötszettes mérkőzéssel kezdte a tengerentúli Grand Slamet, de ő az idei Winston-Salem-i döntős Laslo Djere ellen. A folytatás már egészen sima volt Soonwoo Kwon ellen és a fáradtabbnak vélhető Shapovalovval szemben is esélyesebbként indul.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

szeptember 03., szombat

Tipp Játék hendikeppel Rublev, Andrey -3.5 @ 1.94

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.03., 08:29.