A nemrég pályafutásának első Masters-győzelmét megszerző Borna Coric belebonyolódott az amerikai Grand Slam-rajtjába és kénytelen egy öt szettes mérkőzés után szembenézni az ígéretes Jenson Brooksbyval.

Borna Coric (Fotó: action sports/Shutterstock.com)

Cincinnatiban megszerzett bajnoki címe miatt nagyok az elvárásokat Bornától (ATP 29.). Ezeket az első fordulóban igazolni is látszott az Enzo Couacaud elleni meccsének első két játszmájában, azonban a 193. helyen álló francia játékos a döntő szett hosszabbításáig nyújtotta a mérkőzésüket. A hosszú ohiói menetelése után ez a nehéz kezdés nem segíti Coric további esélyeit. A horvát teniszező a második fordulóban egy kipihent és a hazai közönség támogatásának örvendő ellenféllel találkozik.

Brooksby (ATP 43.) a Wimbledon után döntőt játszott az atlantai kemény borításon, de azt követően csak még egy meccset nyert meg a rangos amerikai torna rajtjáig. New Yorkban azonban könnyed győzelemmel kezdett Dusan Lajovic ellen, aki a 6-2, 6-0, 3-0-ás amerikai vezetésnél visszalépett. Bár Jenson harmadik fordulóba jutásának esélye jelentősen nővekedett Borna döntő szettes meccsével, azért Coric mindent megtesz majd, hogy ne érjen véget a pályafutásának legjobb időszaka.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

szeptember 01., csütörtök

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.52

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.01., 06:44.