Óriási meglepetésre győzelemmel kezdte a bajnokságot a Valencia.

Nem akármilyen győzelemmel kezdte a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságot a Valencia csapata, amely a nyitó fordulóban 2-1-es győzelmet aratott a Sevilla otthonában. Az előzetes esélylatolgatások egyértelműen kifejtették, hogy alighanem pofonért mennek a denevérek a  Ramón Sánchez Pizjuán stadionba, ehelyett nemhogy kaptak, ők osztottak ki egy méretes taslit a vendéglátóknak. 

A remek valenciai kezdés után a péntek esti jó folytatás is a küszöbön állva kopogtat, főleg hogy az ajtó ezúttal a valenciai Mestalla stadionban helyezkedik el.

Az újonc Las Palmas sem maradt pont nélkül az első fordulóban, a Mallorca elleni hazai mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott. 

Mit gondolsz, otthon tartja a három pontot a Valencia?

Pénteki mérkőzések:

augusztus 18., péntek

Valencia - Las Palmas Stream

A péntek esti Valencia - Las Palmas találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Jose Gaya (Fotó: Saolab Press/Shutterstock.com)