Legutóbb ugyan botlott a Verona, de így sincs oka panaszra.

A sárga-kékek otthonául szolgáló Marcantonio Bentegodi stadionban zárul hétfő este az olasz élvonalbeli bajnokság negyedik fordulója, ahol ezúttal a Bologna csapata vendégeskedik.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Bologna - Bologna (félidő-játékidő)

3.75    4.00

Verona nyer és nem kap gólt

5.00    5.50

A hazai gárda rendkívül jól rajtolt az új bajnokságban, ahol először az Empoli ellen győzött idegenben, majd hazai pályán egy nagy skalpot begyűjtve az AS Roma együttesét verte 2-1-re. Az utóbbi győzelemhez egy adag szerencse is kellett, amiben nem volt hiány.

A Bologna a Milan elleni vereséggel rajtolt az új szezonban, ami nem szegte a csapat kedvét, mert aztán a Juventus otthonából sikerült pontot lopnia, majd hazai környezetben nyert a Cagliari ellen.

Tippek, vélemények?

A hétfői program:

szeptember 18., hétfő

Verona - Bologna Stream

A hétfő esti Verona - Bologna találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!