A Verona kimondottan rossz, a Fiorentina egy fokkal jobb helyzetből várja a folytatást.

Még nincsenek megszámlálva a Verona napjai az olasz élvonalban, de erősen kétséges helyzetbe bonyolódott bele a gárda, amely a kiesőzónában topogva készül a hétfő esti Fiorentina elleni összecsapásra. A sárga-kékek az elmúlt három év legrosszabb periódusát tudhatják maguk mögött, és mint ilyen, tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy eredmény nélkül a baj csak tovább fokozódik.

Ahogy a Verona, úgy a Fiorentina sem lehet büszke az eddig alakításától, ugyanis a toszkán gárda is jócskán a tabella felezővonala alatt található meg. A kiesés szele még nem érintette meg a violákat, de ha folytatódik a hat meccs óta tartó nyeretlenségi sorozat, akkor még erre is sor kerülhet.

Ha tippelnél a mérkőzésre, de még nem tudod, hogy mit, akkor nézz be a Sportfogadó suliba, ahol nagyon sok remek ötlet segíthet egy jó fogadás elhelyezéséhez.

Hétfői mérkőzések:

február 27., hétfő

Verona - Fiorentina Stream

A hétfő esti Verona - Fiorentina találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 26. 6:16 UTC.

Borítókép: Fotó: fin-illustration/Shutterstock