Szerencsétlen Darmstadt nem rém csúnya, hanem rém gyenge.

A kis nemzetközi közjáték után újra a nemzeti bajnokságoké a főszerep, pénteken kezdődnek az újabb fordulók. Ebből természetesen a német Bundesliga sem marad ki, jön ugyanis a Stuttgart - Darmstadt találkozó az MHP Arénában pontosan 20 óra 30 perctől.

Nem kell jóst felkeresnünk ahhoz, hogy kitaláljuk melyik csapat a favorit, ha netán fejből mégsem menne, akkor is elég ránézni a bajnoki tabellára. A Stuttgart egy pontra van az első helytől, mondjuk ez a Darmstadtra is igaz, ha fejére állítjuk a tabellát, holtversenyben listavezető a Mainz/ Köln párossal. Rendben, nem piszkáljuk többet az újoncot, akinek egyelőre úgy tűnik, hogy rághatatlan falat az élvonal. 

Tippek, vélemények?

szeptember 22., péntek

VfB Stuttgart - Darmstadt Stream

A péntek esti VfB Stuttgart - Darmstadt találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!