Pár napja játszott Eastbourne-i döntője nagy önbizalmat adhatott Maxime Cressynek, aki pályafutásának első Wimbledon-szereplését Felix Auger-Aliassime ellen fogja kezdeni.

A felvezető tornán csak az idei Indian Wells-i győztes, Taylor Fritz tudta megállítani és ő is csak a harmadik játszma tie-breakjében. Bár az amerikai játékos (ATP 45.) egy másik felvezető torna főtábláján sem tudott nyerni legalább egy meccset, az Eastbourne-i finálés menetelése elegendő ahhoz, hogy bármilyen ellenfelet elővigyázatosságra késztessen. Kanadai játékostársának sincs hatalmas tapasztalata a londoni Grand Slam-tornán, hiszen csak kétszer indult mostanáig, de a tavaly az utolsó nyolc közé jutott, ami sokatmondó teljesítmény részéről. A tavalyi füves mutatója 10-3-ra sikeredett.

Felix (ATP 9.) egy elődöntőt és egy negyeddöntőt játszott a felvezető tornákon anélkül, hogy élvonalú játékosokat vert volna, majd részt vett a Hurlinghamben zajlott bemutató jellegű tornán, ahol Novak Djokovic nagyon elporolta, viszont sikerült Rafael Nadalt legyőznie. Huszonegy évesen, a kanadai srác négy évvel fiatalabb ellenfelénél és mégis jókora tapasztalatfölénye is van, amelyet kamatoztathat az első fordulóban, de mindenképp lehetett volna Cressynél könnyebben legyőzhető kezdő ellenfélben része.

Ne feledd, hogy a Wimbledon összecsapásaira megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán is.

június 28., kedd

Tipp Szett hendikeppel Cressy, Maxime +2.5 @ 1.53

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.28., 05:41.