Mallorcai bajnokként játssza Christopher Eubanks karrierje első főtáblás meccsét a londoni Grand Slamen az a Thiago Monteiro ellen, akitől 2019-ben kikapott a rangos londoni esemény selejtezőiben.

Christopher Eubanks Wimbledon (2283295147)
Christopher Eubanks csak a tavaly New Yorkban és idén Melbourneben nyert Grand Slam-főtáblás meccseket. (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.vom)

Huszonhét évesen örvendhetett pár nappal ezelőtt pályafutása első ATP-tornagyőzelmének az amerikai játékos (ATP 43.). A mallorcai gyepen nem csak technikai, hanem mentális acélosságát is bizonyította, ugyanis három meccsét a döntő szettek hosszabbításaiban nyert meg. Érdekes módon, a legkeményebbnek ígérkező ellenfelét, Adrian Mannarinot győzte le a legkönnyebben a döntőben 6-1, 6-4-re. Bár nem sok ideje volt kipihenni fáradalmait, favoritként kezd az angol fővárosban egy salakspecialista ellen.

Füvön kevés meccset nyert pályafutása során a huszonkilenc éves brazil játékos (ATP 95.), mégis már négyszer rajtolt a Wimbledon főtábláján. A négy alkalomból viszont csak az elsőn (2017-ben) bizonyult jobbnak ellenfelénél. A Roland Garros után nem váltott a szálas borításra, inkább két salakos Challengeren indult, így a londoni nyitóforduló lesz első idei meccse gyepen. Amúgy, Monteiro még salakon sem teljesített valami jól 2023-ban, mivel a huszonegy lejátszott meccséből tizenkettőt elveszített.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán és emellett 25 százalékos nyereménynövelővel is fogadhatsz az összecsapásokra.

július 05., szerda

Tipp Játék hendikeppel Eubanks, Christopher -3.5 @ 1.76

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 3. 8:55 UTC.