Hat meccses győzelemsorozatnál tart Alexander Bublik és az angol Grand Slam második fordulójában a karrierjének első gyepes győzelmeit idén megszerző J.J. Wolf fogja képességeit próbára tenni.

Alexander Bublik Wimbledon (1411553804)
Alexander Bublik egyszer veszítette el adogatását az első fordulóban. (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock, lev radin/Shutterstock.com)

Kemény borításon és salakon is több mérkőzést veszített 2023-ban Alexander (ATP 26.), mint ahányat nyert, azonban a fűre való áttérés eredményesnek bizonyult. Bár 'S-Hertogenboschban korán búcsúzott, a Halléban zajlott ATP500-as kategóriájú tornán elkapta a fonalat és sorra verte nevesebbnél nevesebb ellenfeleit. Legyőzte Borna Coricot, a stuttgarti gyepen döntőt játszó Jan-Lennard Struffot, Jannik Sinnert, Alexander Zverevet és a döntőben Andrey Rublevet. A huszonhat éves kazahsztáni játékos a Wimbledont elveszített szettel kezdte Mackenzie McDonald ellen, de a bukott tie-break után, három 6-4-es játszmával fordított és a 75 nyerő ütése mellé, 49 ki nem kényszerített hibát gyűjtött, ami egy kicsit sok.

A tavaly és a tavaly előtt is a harmadik fordulóba jutott az angol fővárosban és ezt a szakaszt az idén is elérheti ha igazolja a papírformát huszonnégy éves amerikai ellenfelével szemben. A teljes nevén Jeffrey John Wolf (ATP 48.) legjobb Grand Slam-teljesítménye a negyedok kör (nyolcaddöntő) elérése, amit az év elején teljesített az Australian Openen, viszont a Wimbledonon karrierjének első főtáblás meccsét nyerte a világranglista 158. helyén lévő Enzo Couacaud ellen. A három játszmás londoni győzelmét az Eastbourne-i negyeddöntője előzte meg, de tudni kell, hogy 2023-ig nem nyert még egy meccset sem szálas borításon.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadásbajnokságán és emellett 25 százalékos nyereménynövelővel is fogadhatsz a londoni összecsapásokra.

július 06., csütörtök

Tipp Mérkőzés nyertese Bublik, Alexander @ 1.50

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 4. 9:43 UTC.