Jól kezdődött a füves idény a brit játékos számára, azonban a nottinghami tornagyőzelmét még egy meccsgyőzelem sem követett a londoni Grand Slam rajtjáig.

Katie Boulter Wimbledon (1164660034)
Katie Boulter és Daria Saville egyetlen egymás elleni mérkőzése döntő szettet igényelt. (Fotó: Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Első bajnoki címének öröme után kissé nehézkes volt a visszakapcsolás, de a Wimbledonon valószínű, hogy egy jobban teljesítő Katiet (WTA 89.) fogunk látni, mivel Birminghamben Lin Zhu, Eastbourneben pedig Petra Martic úgy borították ellene a papírformát, hogy még szettet sem nyert. A huszonhat éves szőkeség a Wimbledon nyitókörében is favoritként indul Daria Saville (WTA 231.) ellen még úgy is, hogy az eddigi egyetlen egymás elleni összecsapásukat a huszonkilenc éves ausztrál játékos nyerte a tavaly Adelaideben kemény borításon.

A kenguruk földjéről érkező játékos a tavaly szeptembertől egészen a birminghami tornáig szünetelt, mégis nyerte első meccsét Madison Brengle ellen három játszmában. Ugyancsak három szettet játszott Cristina Bucsa ellen is, de nem ő lett a továbbjutó. Boulternek és Savillenek is a harmadik forduló elérése a legjobb londoni eredménye, de míg a brit hölgy a tavaly érte el ezt szakaszt, az ausztrál 2018-ban és azóta nem jutott túl a nyitófordulón egyszer sem.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán, emellett 25 százalékos nyereménynövelővel is fogadhatsz a londoni összecsapásokra.

július 04., kedd

Tipp Játék hendikeppel Boulter, Katie -4.5 @ 2.02

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 3. 7:56 UTC.