Az eredményesség szempontjából, a londoni rangos esemény Veronika Kedermetovának és Marketa Vondrousovának is a leggyengébb Grand Slam-tornája.

Veronika Kudermetova 033
Veronika Kudermetova már hét füvön megnyert meccsnél tart 2023-ban és ezekkel a győzelmekkel a legsikeresebb füves idényének lehetünk tanúi. (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

Az idei tornáig mindkét játékos csak egyszer nyert főtáblás meccset, de ezúttal valamelyikük meg fogja szerezni a harmadik fordulóba való részvétel jogosultságát. Úgy az összkép, mint a pillanatnyi helyzetkép szerint is, az orosz játékos az esélyesebb bár még sem neki, sem ellenfelének nincs gyepen nyert bajnoki címe. A huszonhat éves Veronika (WTA 12.) több meccset szokott nyerni a füvesidényben és ez idén is így történt mostanáig. Már rögtön a Roland Garros után a döntőig menetelt 'S-Hertogenboschban, majd Berlinben az utolsó nyolc közé jutott, de visszalépett a negyeddöntő előtt. A németországi szereplése során még a Wimbledon megnyerésére egyik legesélyesebb játékost, Aryna Sabalenkát is verte, méghozzá két játszmában. Veszélyes ellenfelet kapott a londoni nyitókörben, de ugyancsak két játszmában búcsúztatta Kaia Kanepit is.

Vondrousova (WTA 42.) csak Berlinben indult a Roland Garros után, ahol Bianca Andreescut és a tavalyi londoni negyeddöntőst, ugyanakkor jelenleg már top100-on kívüli Jule Niemeiert ejtette ki. A negyeddöntőben kikapott ugyan Maria Sakkaritól, de ettől még vállalható volt menetelése. A huszonnégy éves csehországi csak 2017-ben nyert három meccset füvön és ezt a teljesítményét a Wimbledon első fordulójában egyenlítette, ugyanis két szettben sikerült vernie Peyton Stearns-t. A Kudermetova elleni mérlege két lezajlott meccsből áll, az elsőt döntő játszmában veszítette el a tavaly Indian Wellsben, de hasonló amerikai kemény borításon szettvesztesség nélkül vágott vissza idén Miamiban. Bár az orosz játékos esélyesebbnek tűnik, hosszúra nyúlhat összecsapásuk.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán és emellett 25 százalékos nyereménynövelővel is fogadhatsz a londoni összecsapásokra.

július 06., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Kudermetova, Veronika -2.5 @ 1.96

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 5. 8:14 UTC.