A tavalyi szép londoni menetelése után, Ajla Tomljanovic idén is remekel az angol Grand Slamen és ismét az utolsó nyolc között van, ahol ezúttal Elena Rybakinával mérkőzik meg.

Az első két könnyedebben megnyert, Jil Teichmann és Catherine Harrison elleni fordulói után, Ajlának (WTA 44.) szetthátrányból kellett fordítania Barbora Krejcikova, valamint a világelső Iga Swiateket legyőző Alize Cornet ellen is. Két döntő szettes mérkőzése után egy olyan ellenfél vár rá, aki még nem veszített játszmát az angol fővárosban. Elena Rybakina (WTA 23.) is másodjára van Grand Slam-negyeddöntőben, miután a tavalyi Roland Garroson érte el először ezt a szakaszt. Idei londoni menetelésének legfényesebb győzelmét a második fordulóban szerezte az a Bianca Andreescu ellen, aki nemrég a Bad Homburgi gyepen döntőzött. A kazahsztáni játékos a nyolcaddöntőben Petra Marticot búcsúztatta és a bukmékerek oddsai szerint, esélyesebb a továbbjutásra egy olyan ellenféllel szemben, akit a tavaly 6-4, 6-0-ra vert a madridi salakon az eddigi egyetlen egymás elleni összecsapásukon.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán és emellett 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz az összecsapásokra.

július 06., szerda

Tipp Játék hendikeppel Tomljanović, Ajla +4.5 @ 1.61

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.06., 06:27.