Nick Kyrgios és Stefanos Tsitsipas összesítve ötödik, viszont Grand Slameken első egymás elleni összecsapásukra készülnek a londoni gyepen.

Az ausztrál játékos 3-1-re vezet, legutóbb Halleban, ugyancsak füvön verte ellenfelét. Kyrgios (ATP 40.) mindhárom head-to-head győzelmét három szettes meccseken szerezte, Tsitsipas (ATP 5.) viszont szettvesztesség nélkül nyerte egyetlen meccsét a tavalyi Laver Kupa alkalmával. Második füves összecsapásukon az oddsok szerint, Nick enyhén esélyesebb, de Stefanos volt eredményesebb a leggyorsabb borításon a rangos torna előtt, ugyanis Mallorcában bajnoki címet szerzett és jelenleg hat egymás utáni meccsgyőzelemnél tart. Kyrgios füves idénye sem volt szürke, mert elődöntőzött Stuttgartban és Halleban, valamint a Wimbledon-mutatója fölényes az ellenfeléénél. Az ausztrál játékos 2014-ben negyeddöntős volt és még kétszer jutott a negyedik fordulóban, a görög viszont egy negyedik forduló elérésén (2018) kívül, mindig az első körben búcsúzott.

Londonban mindkét játékos nehezen rajtolt idén alacsonyan rangsorolt játékosok ellen, de a második fordulóban már hengereltek. Kyrgios a nyitókörben öt játszmát harcolt a brit Paul Jubb-al, viszont csak hat gémet veszített összesen Filip Krajinovic ellen. Tsitsipas a svájci Alexander Ritschard ellen elveszítette a harmadik felvonást, de Jordan Thompsont három szettben verte. Bár jelen pillanatban a görög játékos folytonosabbnak látszik, Kyrgiosnak ez az egyik kedvenc eseménye, amelyre nagyon fel tud pörögni főleg ha élvonalú ellenfele akad.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán is.

július 02., szombat

Tipp Játék hendikeppel Kyrgios, Nick -1.5 @ 1.86

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.02., 06:49.