Paula Badosával való kapcsolatának gondatlan felhőin, Stefanos Tsitsipas eredményessége visszaesett és a mély hullámvölgyben lévő Grand Slam-győztes Dominic Thiem elleni nyitómeccse nem feltétlenül egyoldalú.

Stefanos Tsitsipas  Wimbledon (2292041715,438665146)
A tavaly Stefanos Tsitsipas nyolc meccset nyert füvön, Dominic Thiem viszont legutóbb 2018-ban nyert meccset a szálas borításon. (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock, lev radin/Shutterstock.com)

A londoni Grand Slam előtt még a tornagyőzelemre is egyik legesélyesebb játékosnak kikiáltott huszonnégy éves görög teniszező (ATP 5.) két füves eseményen rajtolt, de csupán egy nagyon nehezen megnyert meccsel maradt. Halléban sikerült kipipálni ezt az egy fordulót, viszont Mallorcában, ahol címvédőként érkezett, első meccsén már ki is kapott. Az évek során a Wimbledonon amúgy sem volt valami sikeres, így tornagyőzelmi esélyei eléggé megkérdőjelezhetők. Ötször indult mostanáig és legjobb eredménye a negyedik forduló (nyolcaddöntő) elérése volt 2018-ban. Londoni nyitómeccses ellenfele viszont nála még gyengébben teljesített az utóbbi időben.

A huszonkilenc éves Dominic (ATP 90.) gyenge formájáról sokat elmond, hogy az idén lejátszott 31 mecccséből 19-el elveszített. A gyepen csak Halléban próbálkozott, de első próbálkozása után búcsúzott. A 2019 óta Wimbledonon először induló osztrák játékos hatszor vett részt pályafutása során az angol Grand Slamen és legjobb eredménye neki is a nyolcaddöntő elérése volt, amit 2017-ben teljesített. Az egymás elleni összecsapásokon Thiem 5-4-re vezeti még Tsitsipast, de a görög jelenlegi eredménytelensége ellenére, nehéz lesz megtartani a fölényt. A meccseik nagy része szoros volt, a kilenc mérkőzésből csak kettőn nem nyert játszmát a vesztes játékos.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán.

július 04., kedd

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.71

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 1. 8:30 UTC.