Miután előző fordulós bravúrja több mint négyszeresét hozhatta tétünknek, a magyar szőkeség nem esélytelen az utolsó nyolc között sem.

Stollár Fanny 004
Stollár Fanny májusban 25 ezres ITF-tornát nyert Orlandoban salakon. Idén tizenegy megnyert meccsnél tart a szemcsés borításon, ellenfele viszont csak négynél. (Fotó: Mai Groves / Shutterstock.com)

Két meccslabdát is hárítania kellett a huszonnégy éves Fannynak (WTA 441.) a tavalyi Wimbledon-elődöntős Tatjana Maria ellen, de végül a döntő szett tie-breakjét 8-6-ra nyerve, megszerezte a továbbjutást a negyeddöntőbe több mint két órás játékidő után. A német ellenfelét nem kevesebb mint hatszor brékelő magyar játékos egy pihenő nap után lép ismét pályára és egy újabb kemény kihívásban lesz része, ugyanis a harmadik főtáblás meccsén is az oddsok szerint esélytelenebbül indul. Ezúttal, a világranglista 100. helyezettje, Kateryna Baindl lesz a háló túloldalán.

Bár az idény elején elért az Australian Open harmadik fordulójába, a huszonkilenc éves ukrán játékos utána csak júniusban nyert megint meccset egy alacsonyabb színtű salakos tornán. Idei húsz meccséből tizenkettőt elveszített, mégis Budapesten Szabanin Natália és Tóth Amarissa ellen is szettvesztesség nélkül nyert. Reménykedjünk, hogy a harmadik magyar ellenfele több sikerrel jár. A 2017-es US Open selejtezőiben Baindl két sima szettben verte Fannyt, de ennek már nem sok jelentősége lehet a mostani összepásukkal kapcsolatban.

július 21., péntek

Tipp Szett hendikeppel Stollar, Fanny +1.5 @ 1.72

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 21. 5:3 UTC.