Több mint három éve nem került egymással szembe a két játékos. Szikrázó, nagy ütőerejű összecsapás várható és Serena talán sosem volt ennyire sebezhető.

A várva várt második fordulós rangadó összejött Cincinnatiban és Serena Williams - Petra Kvitova mérkőzésnek lehetünk hamarosan tanúi. A körülmények nagyon változtak utolsó meccsük óta, és a bukik által ajánlott szorzókat nézve, kihagyhatatlan alkalom adódik fogadni azoknak akik igazán bíznak Kvitova továbbjutásában (2.05) és mernek rizikózni is.

Petra Kvitova (Fotó: Daniel Hurlimann / Shutterstock.com)

Az tény, hogy Petra júniusi birminghami tornagyőzelmétől kezdve több meccset veszített mint amennyit nyert és mind nála gyengébbnek vélt ellenfelektől, de amúgy szép idénynek örvend eddig a cseh játékos. Az idén már öt tornagyőzelmet szerzett három fajta borításon (Szentpétervár, Doha, Prága, Madrid, Birmingham) és az idény még hosszú. Jelenleg 6. a világranglistán, mégis a bukik Serena Williams-t látják a meccs esélyesének (1.75). Jól kezdte az amerikai az ohiói tornát egy sima 6-1, 6-2-s győzelemmel Daria Gavrilova ellen, de valahogy nem tudja még feledtetni a talán túl szürke Wimbledon döntőjét Angelique Kerber ellen és a kimondottan csúnya vereségét San Joseban, ahol Johanna Konta csak egy game-t (!) hagyott az amerikai játékosnak.

Serena Williams (Fotó: Dana Gardner / Shutterstock.com)

Az egymás elleni meccsek statisztikája nem túl rózsás Kvitova szemszögéből nézve, hiszen hat lejátszott meccsből Kvitova csak a legutóbbit nyerte (Madrid 2018), de talán sosem volt Serena ennyire verhető mint jelenleg. Serena ettől még Serena marad és amíg játszani fog mindig mindenki azt fogja várni, hogy bárki ellen győzzön. Ki is érdemelte ezt a helyzetképet, de mintha az elmélet most kevésbé egyezne a valósággal.

További szerdai kiemelt meccsek Cincinnatiból:

  • Elina Svitolina - Svetlana Kuznetsova: 1.36 - 3.20
  • Simona Halep - Ajla Tomljanovic:        1.24 - 4.10
  • Lesia Tsurenko - Garbine Muguruza:   2.75 - 1.45


Fogadj a Cincinnati tenisztornára!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.