Egyik játékos sem volt bombaformában az utóbbi időben és bár Cori acélosabbnak látszik ezen a héten, arról nem győzött meg, hogy sokkal esélyesebb lenne Jessicánál. 

Jessica Pegula 023
Jessica Pegula tizenhárom bréklabdából csak hármat értékesített a Maria Camila Osorio Serrano elleni előző fordulóban, mégis 6-2-re nyerte az első játszmát és 6-3-ra a harmadikat.(Fotó: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock.com)

Az évkezdő kemény pályás idényrészben rendre a tornák utolsó szakaszaiba jutó huszonkilenc éves Pegula (WTA 4.) a salakon is tűrhetően szerepelt és Charlestonban elődöntőt, Madridban pedig negyeddöntőt ért el. A Roland Garroson már a harmadik körben búcsúzott, de még így sem siette el a füves borításra való áttérést és csak a Wimbledont megelőző héten lépett a szálas borításra. Két szettes győzelemmel rajtolt Qinwen Zheng ellen, azonban a második meccsén szettet bukott Maria Camila Osorio Serrano ellen.

Tinédzser honfitársa (WTA 7.) is elég eredményesen kezdte az évet, azonban a március végén, Miamiban zajlott WTA1000-es kategóriájú torna óta, csak a Roland Garroson tudott egymás utáni meccsgyőzelmeket összekötni, ahol a negyeddöntőig menetelt és ezen a héten Eastbourneban. A WTA500-as angol tornán könnyedén jutott a negyeddöntőbe, Bernarda Pera csak öt gémet, Jodie Burrage pedig csak két gémet nyert ellene, de ezeknek a győzelmeinek mégsem lehet túlzottan nagy értéket tulajdonítani. Gauff a tavaly Dubaiban, kemény borításon két szettben veszítette el az eddigi egyetlen hivatalos Pegula elleni meccsét és meglehet, hogy nem fogja tudni most egyenlíteni a mérleget.

június 29., csütörtök

Tipp Szett hendikeppel Pegula, Jessica +1.5 @ 1.49

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 29. 5:32 UTC.