Leylah nemrég második bajnoki címét szerezte meg Monterreyben, de mindent összevetve, Amanda játékformája mintha magasabb színvonalon lenne az utóbbi időben.

Amanda Anisimova (Fotó: FiledIMAGE/shutterstock.com)

Ha áttekintjük az amerikai játékos idei szezonját, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy jelenleg nagyon acélosnak kell lennie ellenfelének, hogy legyőzze őt. Anisimova (WTA 43.) Melbourneben nyerte a Summer Set 2-es tornát, majd az Australian Openen az utólag bajnoki címet megszerző Ashleigh Barty verte a nyolcaddöntőben. Ezt követően, Dohában az éppen roppant jó heteket kifogó Jelena Ostapenko ejtette ki és a kaliforniai torna előtt nyerte a bemutató jellegű, sajátos szabályrendszerrel rendelkező Tie Break Tens tornát, ahol jobbnak bizonyult Naomi Osakanál, Paula Badosanál és Maria Sakkarinál is. Indian Wellsben az első meccsét könnyen, 6-2, 6-2-re nyerte a honfitársa, Emma Navarro ellen.

Fernandez (WTA 21.) kicsit nehezebben melegedett be idén, de a kaliforniai 1000 pontot érő torna előtt végig ment a Monterrey-i főtáblán és pályafutásának második WTA bajnoki címét ünnepelhette, miután a Maria Camila Osorio Serrano elleni döntőben nem kevesebb, mint öt meccslabdát hárított. Elég rizikós feltételezni egy olyan játékosról, aki éppen bajnoki címet szerzett, hogy elbukhatja következő meccsét, de tekintettel arra, hogy milyen színvonalú játékosokat győzött le idén Amanda és milyen színvonalúakat Leylah, meglehet kockáztatni az amerikai sikert.

március 13., vasárnap

Tipp Mérkőzés nyertese Amanda Anisimova @ 1.65
Tipp Szettek száma Felett 2.5 @ 2.40

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.12., 09:18.