A tavalyi bajnok, Paula Badosa az elődöntőben Maria Sakkarival méri össze erejét. Egyikük sem veszített még szettet az idei tornán.

Még fél év sem telt el amióta a spanyol játékos pályafutásának legértékesebb győzelmét szerezte meg Kaliforniában és már két lépésre van a címvédéstől. Paulának (WTA 7.) biztonságos volt az eddigi menetelése, egyetlen igazán élvonalú ellenfele Leylah Annie Fernandez volt, akit a nyolcaddöntőben vert. A negyeddöntőben Veronika Kudermetova próbált a kanadainál több szerencsével járni, de Badosa őt 6-3, 6-2-re búcsúztatta. Maria Sakkarit (WTA 6.) sem lehetett még nagyon megizzasztani, a görög játékos legacélosabb mutatványának a második meccsén lehettünk tanúi, amikor még gémet sem veszített Petra Kvitova ellen a mérkőzésük második szettjében. A negyeddöntőben Elena Rybakinát 7-5, 6-4-re győzte le.

A bukmékerek által enyhén esélyesebbnek vélt Badosa novemberben 7-6, 6-4-re nyerte az egyetlen Sakkari elleni összecsapását, amely a Guadalajara-i WTA Finals hasonló kemény borításán zajlott. Nagyon kiegyensúlyozottak az erőviszonyok az Indian Wells-i meccsük előtt, de döntő szerepe lehet annak, hogy a spanyol hölgy tudja, hogyan kell igazán fontos meccseket nyerni, ellenben a görög még nem igazán. Azonban, még így is pakliban van, hogy bármelyikük is nyer, nem fogja azt a legsimábban tenni.

március 19., szombat

TIPP Játék hendikeppel Badosa Gibert, Paula -1.5 @ 1.91

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.18., 07:10.