Top150-en kívüli ellenféllel játszott nyitómeccsét majdnem elveszítette Elisabetta Cocciaretto és egy top140-en kívüli is megdolgoztathatja.

Elisabetta Cocciaretto 006
Elisabetta Cocciaretto a Celine Naef elleni előző fordulóban csak 55 százalékát nyerte az első adogatásával játszott pontoknak. (Fotó: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock.com)

Hobartban játszott döntővel indult az éve a huszonkét éves olasz játékosnak (WTA 42.), azonban egy WTA-főtáblán sem tudott három meccset nyerni ezt követően. Májusban bajnoka lett egy alacsonyabb színtű tornának Mexikóban, de még így is csak 10 salakon megnyert meccsnél tart idén. Harmadik fordulós Wimbledon-búcsúja után Palermoban visszatért a szemcsés borításra, ahol már első meccsét elveszítette. Lausanneban is hasonló vereséghez volt közel a világranglistán 159. helyen álló Celine Naef ellen, de szetthátrányból fordított úgy, hogy a második felvonásban tie-breaket nyert. Bár következő ellenfele a 143. helyet foglalja el a ranglistán, már harminchat meccset nyert salakon 2023-ban.

Az ITF-eseménysorozatnak megszokottja, Julia Riera csak második WTA-tornáját játssza idén, de akkor sem kis teljesítmény ennyi meccsgyőzelmet összegyűjteni. Egy igazi salakspecialistáról beszélünk, aki idén csak két meccset játszott más borításon. A huszonegy éves argentin játékos májusban Rabatban indult még WTA-főtáblán és az elődöntőbe jutott miután Mayar Sherifet és Yulia Putintsevát is verni tudta. Lausanneban bombaerősen kezdett Patricia Tig ellen és csak három gémet veszített, ami nagy önbizalmat adhat neki. Bár az oddsok nagy erőfölényben részesítik Cocciarettot, mi nem írjuk le Rierát ezen a mérkőzésen.

július 26., szerda

Tipp Szett hendikeppel Riera, Julia +1.5 @ 2.04

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 26. 5:29 UTC.