Bondár Anna az utolsó nyolc között Sorana Cirsteaval mérkőzik meg és egyenlítheti az egymás elleni összecsapásaik mutatóját miután a román játékos 2019-ben legyőzte őt.

A pénteki napon nemcsak a Davis Kupában vagyunk képviselve, hanem a WTA Touron is pályára fog lépni magyar játékos. A világranglista 79. helyén álló Anna idén először kötött össze két győzelmet egy torna főtábláján és helyet kapott a negyeddöntőben. Bár a teljesítmény szép, azért meg kell jegyezni, hogy még nem volt élvonalú tesztben része és még így is majdnem elveszítette az első meccsét a 206. helyen álló Yuriko Lily Miyazaki ellen, akit csak a döntő játszma hosszabbításában tudott legyűrni. Ilyen körülmények között nehéznek ígérkezett a Katie Boulter elleni nyolcaddöntője, de a brit játékos az első szett elvesztése után sérülés miatt visszalépett.

Cirstea (WTA 30.) sokkal meggyőzőbb volt mostanában bár az Australian Openen játszott nyolcaddöntője után Szentpéterváron és Dohában csak egy-egy kört ment előre. Lyonban viszont szettvesztesség nélkül verte Miriam Bolkvadzét és Stefanie Voegelét. Soranaról sem mondható, hogy élvonalú ellenállásba ütközött volna a franciaországi eseményen, de az általános kép esélyesebbnek mutatja a rutinfölénnyel is rendelkező román játékost. Három évvel ezelőtt, Budapesten játszották egyetlen egymás elleni meccsüket és a szintén kemény pályán zajlott összecsapást Cirstea szetthátrányból nyerte. A kimenetel most változhat ha Annának sikerül több érvényes első adogatást ütnie mint akkor tette és a második adogatásával is eredményesebb lesz mint akkor volt.

március 04., péntek

Játék hendikeppel Bondar, Anna +4.5 @ 1.94

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.03., 11:26.