Yulia Putintseva első összecsapására készül Shelby Rogersel és számára nem is jöhetett volna ez jobb borításon, mint salakon.

Yulia Putintseva (Fotó: STRINGER Image/Shutterstock.com)

A kazahsztáni játékos jó ismerője a lassú játékfelületen űzött tenisznek és ezt nem csak a tavalyi budapesti és a 2019-es nürnbergi salakos tornagyőzelmei bizonyítják, hanem a jelenlegi eredményei is. Putintseva (WTA 44.) a múlt héten Isztambulban az elődöntőig jutott, így magabiztosan nézhet a négy hellyel nála alacsonyabban rangsorolt Rogers elleni mérkőzésének. Shelby a kemény borításon tud inkább veszélyesebb lenni és ezt jól tükrözi az a tény, hogy 2017 óta nem rendelkezik nyerő mérleggel a szemcsés játékfelületen. Még a borításváltás előtt Indian Wellsben és Miamiban is elég jól menetelt, mivel kétszer verte Jelena Ostapenkot és Amanda Anisimovánál is jobbnak bizonyult Floridában, de ennek kevés jelentősége lehet Madridban. Az 1000-es kategóriájú torna lesz az első idei európai esemény amelyen részt vesz. Shelby a salakra Charlestonban tért át, ahol az első meccsét már el is veszítette.

Yuliának most alkalom adódott, hogy olyan játékos ellen kamatoztassa az isztambuli elődöntőjének lendületét és szakértelmét a salakon, aki 2022-ben még nem nyert meccset a lassú borításon.

április 28., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Putintseva, Yulia -1.5 @ 1.73

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.28., 07:22.