Sara Sorribes Tormo a spanyol tornán már Anastasia Pavlyuchenkovát és Naomi Osakát is búcsúztatta, mégis a második eséllyel indul a nyolcaddöntőben Daria Kasatkina ellen.

Sara Sorribes Tormo (Fotó: Mai Groves/shutterstock.com)

A hazai pályán játszó teniszező három játszmában verte az orosz ellenfelét, majd könnyedén, kettőben a japánt. Bár Osaka állítólag lesérült, de akkor is egy 6-3, 6-1-es győzelem ellene bármikor és bárhol figyelemreméltó. Sara (WTA 47.) nemrég Isztambulban tért át a salakra. Törökországban a negyeddöntőig bírta, ahol az utólagos bajnok, Anastasia Potapova győzte le. Daria (WTA 23.) Stuttgartban lépett először a lassú borításra idén, ahol szintén a nyolcaddöntőbe jutott. Madridban két nehéz, döntő játszmás mérkőzés árán ért el az utolsó tizenhat közé. Először Bondár Annát ejtette ki a versenyből, majd Maria Sakkarit is szetthátrányból verte.

Az általános kép szerint, az orosz játékos magasabb színvonalat képvisel, de salakon ennek most kevesebb jelentősége lehet. Bárhogyan is nézzük, a spanyol játékosnak van esélye, hogy a negyeddöntőbe jusson Madridban és valószínű, hogy felkészült az ezt megkövetelő harcra. Kasatkina egyetlen tornagyőzelmet szerzett salakon és azt is a gyorsabb zöld borításon 2017-ben Charlestonban. Sorribes Tormonak még nincs WTA bajnoki címe a salakon, de számos kisebb rangú eseményen bizonyult a legjobbnak a szemcsés játékfelületen.

május 03., kedd

Tipp Szett hendikeppel Sorribes Tormo, Sara +1.5 @ 1.45

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.03., 07:22.