Indian Wellsben elszenvedett vereségét követően, Paula Badosa ismét ki kell álljon Elena Rybakina ellen.

Paula Badosa 016
Paula Badosa 3-6, 5-7-re kapott ki Indian Wellsben Elena Rybakinától. (Fotó: Alex Bogatyrev/Shutterstock.com)

A spanyol hölgy már elég régóta hullámvölgyben van, ugyanis az Adelaideben elért, de le nem játszott elődöntőjén kívül, legutóbb a 2022-es Wimbledonon nyert egymás után három meccset. Az Australian Opent kihagyta és január közepétől csak két meccset nyert. Paula (WTA 29.) a floridai tornát sem kezdte a legmeggyőzőbben, három játszmát küzdött a világranglistán 114. helyen lévő Laura Siegemund ellen. Ennek a győzelmének eredményeképp a kitűnő formában lévő Rybakinával mérkőzhet meg.

A kazahsztáni Wimbledon-bajnok Australian Open-döntővel kezdte az idényt, a múlt héten pedig nyert a "Sunshine Double" első állomásán Indian Wellsben. Rybakina (WTA 7.) a tornagyőztes menetelése során Badosával is találkozott a harmadik fordulóban és két játszmában verte őt. Ez csupán a második győzelme volt az eddigi hat egymás elleni összecsapásból, de valószínű, hogy a napsütötte Miamiban tovább szépít a mérlegen.

Néhány részlet az Indian Wells-i mérkőzésükről:

március 26., vasárnap

Tipp Játék hendikeppel Rybakina, Elena -3.5 @ 1.74

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 24. 8:26 UTC.