Jessica Pegula pályafutásának második 1000-es kategóriájú elődöntőjét egy olyan játékossal vívja meg, aki már tizenöt egymás után megnyert meccsnél tart.

Jessica Pegula (Fotó: Rena Schild/shutterstock.com)

Az Australian Openen játszott negyeddöntőjét követően, az amerikai játékos Dubaiban és Dohában nyolcaddöntőzött, majd a Sunshine Double első állomásán, Indian Wellsben már az első meccse után búcsúzott. Jessica (WTA 21.) a kaliforniai korai vereségét könnyen feldolgozta és Miamiben Sloane Stephens-t és Elena Rybakinát is verve szettvesztesség nélkül száguldott az utolsó négy közé. A Paula Badosa elleni negyeddöntője 4-1-es vezetésnél véget ért, mivel a spanyol visszalépni kényszerült. Pegulának nem lesz könnyű tovább tartani a tiszta menetelést, mivel vele szembe Iga Swiatek (WTA 2.) áll, aki a jövő héttől világelső lesz a további eredményektől függetlenül. A lengyel játékos nagyon jó formában van és egymás után húzza be az 1000-es kategóriájú tornagyőzelmeket. Dohában kezdte, Indian Wellsben folytatta és Miamiban is bajnok lehet a végén. Legutóbb Dubaiban kapott ki másfél hónappal ezelőtt és ez látszik a szettvesztesség nélküli, magabiztos menetelésén Floridában.

Nem meglepő, hogy nem sok esélyt adnak ezen a meccsen Pegulának, viszont tudni kell, hogy az amerikai játékos 2-1-es szettarányban legyőzte Igát az eddigi egyetlen egymás elleni összecsapásukon, amely hasonló kemény borításon zajlott 2019-ben Washingtonban. Utólag Jessica a tornát is nyerte, amely eddigi egyetlen tornagyőzelmének számít. Mégis, mivel akkor a lengyel ellenfele nem volt a mostani színvonalon és mivel Swiatek már tizenöt meccse legyőzhetetlen, elég nehéz elképzelni a meglepetést Pegula szép menetelése ellenére is, de az amerikai játékos egy játszmát azért talán elvihet.

április 01., péntek

Tipp Szett hendikeppel Pegula, Jessica +1.5 @ 2.23

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.31., 08:33.