Beatriz Haddad Maia a tavasszal kikapott Clara Tausontól az Indian Wells-i hasonló kemény borításon, viszont mostanra már egy sokkal jobb játékossá nőtte ki magát és visszavághat a dán játékosnak.

Beatriz Haddad Maia (Fotó: Jimmie48 Photography/Shutterstock.com)

Az említett márciusi mérkőzésük óta a brazil hölgy (WTA 18.) pályafutásának első két WTA bajnoki címeit gyűjtötte be a füves idényben Nottinghamben és Birminghamben, majd visszatérve a kemény borításra, a torontoi 1000 pontos tornán pedig döntőt játszott úgy, hogy menetelése során többek között legyőzte a világelső Iga Swiateket is. Azóta még csupán egy meccset nyert csak meg, de akkor is a bukmékerek favoritja.

Tauson (WTA 59.) is két WTA bajnoki címmel rendelkezik, de ő fedett kemény borításon szerezte őket a tavaly Lyonban és Luxembourgban. A 2022-es idénye viszont a vártnál gyengébbre sikerült és tíz megnyert és tizenhárom elveszített meccses mérleggel rendelkezik. Idén egy tornán sem nyert két meccsnél többet, ami nem túl biztató jel. Kétségtelen, hogy nagy tehetség a tizenkilenc éves dán lány, de mostani eredményei nem vetítenek előre egy meglepetést.

szeptember 12., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Haddad Maia, Beatriz -2.5 @ 1.92

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.12., 07:10.