A román játékosnak kevés olyan ellenfele volt augusztus óta, akik nagyon magas színvonalú játékkal voltak képesek ellene küzdeni, de ez most változni fog a Premier 5 torna utolsó előtti szakaszában.

Simona Halep (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

Simona (WTA 2.) a prágai salakon tért vissza, ahol nem kezdett a legmeggyőzőbben, viszont nyerte a tornát miután bemelegedve 2-0-ra verte Elise Mertens-t a döntőben. Kihagyva a versenynaptár amerikai részét, salakon folytatta az olasz fővárosban, ahol mostanáig nem veszített játszmát, de nem voltak igazán nehéz mérkőzései. Menetelése közben a legtöbben talán a Dayana Yastremska elleni összecsapáson várták azt, hogy a román játékos jobban oda fog kelleni tegye magát, viszont Simonának az ukrán sem jelentett acélos kihívást. A negyeddöntőben Yulia Putintseva 2-6, 0-2-nél feladta ellene a mérkőzést, így nagyobb fáradalmak nélkül fog Muguruza ellen pályára lépni.

A román játékossal ellentétben, Muguruza (WTA 17.) roppant kemény ellenfelek ellen harcolta ki az elődöntős helyét. Sorban Sloane Stephens-t, Cori Gauff-t, Johanna Kontát és Victoria Azarenkát búcsúztatta. A fehérorosz elleni háromjátszmás meccsében nem kevesebb, mint hatszor veszítette el adogatását, mégis sikerült végül megtalálnia győzelemhez vezető utat.

Két ellentétes stílusú játékost láthatunk majd az elődöntőben. Bár elméletileg Halepnek kényelmesebb lehet a borítás, nem kell elfelejteni, hogy Muguruza Roland Garros-győztes volt 2016-ban és amennyiben támadó játéka elég pontos lesz, akkor nagyon nehéz őt ezen a játékfelületen is legyőzni. A spanyol játékos 5-2-re vezeti a románt az egymás elleni meccseken, viszont éppen azokat az összecsapásokat veszítette el, amelyek salakon zajlottak (Stuttgart 2015, Roland Garros 2018)! Látványos mérkőzést várhatunk két olyan játékostól, akik Roland Garros-t és Wimbledon-t is nyertek és világelsők is voltak.

szeptember 20., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az elődöntőre

Fogadás szettre 2-0 @ 2.12
Fogadás szettre 2-1 @ 4.10
Fogadás szettre 0-2 @ 5.10
Fogadás szettre 1-2 @ 6.25
Szett hendikeppel Halep, Simona -1.5 @ 2.12
Szett hendikeppel Muguruza, Garbiñe +1.5 @ 1.73
Játék hendikeppel Halep, Simona -3.5 @ 1.81
Játék hendikeppel Muguruza, Garbiñe +3.5 @ 2.00
Játékok száma Alatt 23.5 @ 1.53
Játékok száma Felett 23.5 @ 2.50
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.52
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.55

A másik női és a két férfi elődöntő

Fogadj a római tornára!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.09.20. (06:40).