A tegnap Aryna Sabalenka bravúrjával Jessica Pegula ellen szép profitot termeltünk ezért, úgy gondoltuk, hogy egy még bátrabb próbát tegyünk a női versenytáblán. Ezúttal, Jil Teichmann és Daria Kasatkina mérkőzésével szeretnénk ismét sikeresek lenni.

Daria Kasatkina (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)

A bukmékerek szempontjából enyhén sikeresebb Jil (WTA 29.) a Madridban elért elődöntője után érkezett Rómába, ahol elég nehézkesen jutott el a negyeddöntőig. Jasmine Paolinit még két játszmában verte, de a formáját nem találó Karolina Pliskova és Elena Rybakina ellen három-három játszmát kellett játszania. Daria (WTA 23.) viszont csak egy három szettes mérkőzést vívott Leylah Annie Fernandez ellen és két-két játszmában búcsúztatta Tamara Zidanseket és Paula Badosát is. Az orosz játékos a múlt héten nyolcaddöntős volt a madridi 1000-es kategóriájú tornán és úgy látszik, hogy lassan visszanyerheti régi játékformáját.

Teichmann a két salakos tornagyőzelmével sikeresebb a lassú játékfelületen, de az összképben Kasatkina magasabb színvonalat jelent. Négy bajnoki címet gyűjtött össze pályafutása során, hármat kemény borításon és egyet a charlestoni zöld salakon. Eddigi egyetlen egymás elleni összecsapásuk a Billie Jean King Kupában zajlott a tavaly novemberben és az orosz játékos 6-2, 6-4-re nyert fedett kemény borításon. Még akkor is, ha a svájci játékos kemény dió salakon, mivel az utóbbi időben Kasatkina jókorát emelt játékszínvonalán és képes volt az előző fordulóban a világranglista harmadik játékosát két játszmában kiejteni a versenyből, nem kell nagyon megijednie Teichmanntól sem.

Tipp Daria Kasatkina nyeri a mérkőzést és a Játékok száma 21.5 Felett: 3.45

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az odds a Betclic fogadóirodától származik és a következő időpontban volt érvényes: 2022.05.13., 07:22.

május 13., péntek