A Cincinnatiban elért negyeddöntőjét követően, Jasmine Paolini mindenképpen többet remélhetett az első körös búcsújánál a US Openen, de San Diegoban visszatalálhat a győzelmi útra.

Jasmine Paolini 007
Jasmine Paolini egyetlen WTA bajnoki címét Portorozban, 2021-ben nyerte kemény borításon. (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

Idén a huszonhét éves, olasz játékos (WTA 35.) sem remekelt a kemény borításon (12/12 a győzelem/vereség mérlege), de a Wimbledon után volt egy pár megvillanása ezen a típusú játékfelületen is. A londoni nemes gyepről előszőr a palermói salakra váltott és döntőt sikerült játszania. A Montreal-i 1000-es kategóriájú esemény alkalmával kezdte el az idény második kemény pályás időszakát, ahol a nyolcaddöntők szakaszáig jutott el. Cincinnatiban a selejtezőkből indult és a negyeddöntőig meg sem állt. Legyőzője az utólagos tornagyőztes és immár US Open-bajnok, Cori Gauff volt. Bár US Openen már a nyitókörben kiesett, három játszmára kényszerítette azt a Jelena Ostapenkót, aki később a világelső Iga Swiatek-et verte.

Részletek Paolininek az Ostapenko elleni meccséből

Navarro ITF szinten gyűjtögeti a bajnoki címeket

Már top60-as játékosnak mondhatja magát a huszonkét éves Navarro (WTA 57.), de nem idegenkedik az alacsonyabb szintű tornáktól, ahol szép eredményeket jegyez. Míg salakon harminc meccset nyert és tízet veszített 2023-ban, kemény borításon csak hetet nyert és ugyanannyiszor bukott is. A kemény pályákra csak Cincinnatiban tért vissza, ahol bár a selejtezőkben verte a nem túl jó formában lévő 2021-es US Open döntősét, Leylah Fernandezt, az első főtáblás meccsén már kiesett, ami ismétlődött Clevelandban és a US Openen is. A vereségsorozata San Diego-i selejtezőkben megszakadt, azonban elég valószínű, hogy ezen a főtáblán sem fog előre haladni.

szeptember 11., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Paolini, Jasmine -2.5 @ 1.89

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 szeptember 11. 5:33 UTC.