Játékok, melyekben gabor78 szerepelt

Tippjáték SPF Totó
gabor78 közösségi adatai

gabor78 statisztikái

-100 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Norvégia (n) -32.5
Hendikep - Hendikep
Norvégia (n) - Grönland-nők
Kézilabda / Világbajnokság (n)
1.71
2023 nov 29. 19:45 Tippjáték
gabor78 hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2014 nov 4. 14:01
Köszönet..Hogy csináljam , hogy nullára vagy pozitívan jöjjek ki egy mérkőzésből, ahol kb ilyen szorzók vannak, vagy szorzóktól függetlenül? Van valami taktika, vagy trükk, stratégia....?
gabor78 hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2014 nov 4. 11:44
Sziasztok!

két kérdésem lenne:

1.  Hazai back 1, 8 erre fogadok ..beállítom hazai lay-t a megfelelő oddsra ( 1, 26 ) ( ellenfogadás ) ...de sajnos ezt nem adják meg , így nem lesz matchem  , ...akkor visszakapom ha nem győz a hazai , vagy  bukom a 2 euromat? 

2 . Illetve mi van abban az esetben., ha mind a három esélyt úgy rakom meg hogy elvileg legyen matchem , de ebből csak a döntetlennél ( Draw-nál ) jön össze a többinél sajnos nem, bár elfogadják a back-et , csak a lay- t nem... ( így ugye értelemszerűen 6 eurot kockáztatok ) ... Visszakapom a maradék 4 eurot ahol nem volt match-em vagy bukom?
gabor78 hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2014 okt 26. 11:09
Idézetet írta: Nezzenekoda Dátum október 24, 2014, 18:43:14
nincs .bárhol be tudod szopni :D van egy valami golden key vagy mi a szösz lóversenyre de azt meg kell venni meg amúgy is kétlem hogy én fel tudnám fogni! :)

Köszönet az eddigi segítséget. Egy 0:0 -ás mérkőzést ha gólokra játszok ( 1, 5 felett... ) , hogy tudok kivédeni, hogy ha esetleg bekövetkezik akkor is nullával szálljak ki?
gabor78 hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2014 okt 24. 18:30
Idézetet írta: benedek185 Dátum október 24, 2014, 14:26:20
Kicsit zavaros amit írtál, de csak sikerült kibogarásznom. :)
Igen, mint Nezzenekoda kollega említette olyan fogadás, hogy layer nincs, csak olyan, hogy lay, azaz valamilyen esménynek a bekövetketése ellen fogadsz. A multiple se tudom, hogy jött a képbe. Mindegy. Na már most ha egy meccsen x-re layelsz, akkor arra fogadsz, hogy vagy a hazai vagy a vendég nyer, tehát az x ellen fogadsz.

Ha meccs előtt raksz egy lay x-et, és valamelyik csapat gólt rúg a meccsen az x oddsa felugrik. Ilyenkor kell back oldalon döntetlenre rakni. Minél később esik be a gól, annál jobban kimozdulnak az oddsok, ezáltal az x oddsa is. Jónak jó stratégia, de ennek is vannak persze buktatói, pl. 0-0-ás meccs, a tétek rossz elosztása stb. Nem tudom, hogy arról tudsz-e, hogy ha valamit layelsz akkor a következőképpen rakod a tétet:
(Tét*Szorzó)-Tét= Kockáztatott összeg (Liability)
Pl. 2,5-ös oddsnál 10 euróval rakva, 15 eurót kockáztatsz. Ha elmegy a tipped ennyit buksz, ha bejön 10 eurót nyersz.
Emiatt sem mindegy, hogy hogyan és mikor raksz ennél a döntetlenes stratégiánál. Okosan kell csinálni, mindig ki kell számolgatni a dolgokat, hogy pluszban zárd a dolgot. Érdemes amúgy nem túl nagy különbségű csapatokat kiválasztani. Ott egy esetleges gólnál az x nagyobbat ugrik, mint ha egy erős csapat egy nagyon gyengével találkozik (ha jön a papírforma persze, azaz az erős csapat nyer stb.).

Amit másodiknak leírtál, az nem egészen jó. Akkor jó ha raksz egy lay x-et, akkor vagy 1-esnek vagy 2-esnek kell nyernie. Hazai csapat gólt rúg, megrakod a 2-es csapatot lay fogadásra (ha jól vettem ki abból, amit írtál, mert sima back 2-esnek ebben az esetben nem lenne értelme), akkor 1X-nek kell lennie, azaz minden le van fedve, de nagyon nem mindegy, hogy az oddsok hogyan változnak, mekkora téteket raksz. Ez szerintem túl bonyolult stratégia, persze nem kivitelezhetetlen, csak idő és pénzigényes eléggé.

Remélem érthetően írtam le a dolgokat. :)


Köszi. Mi az a tratégia amin kicsit lehet nyerni de szépen lehet vele haladni, és lefed szinte mindent? Van egyáltalán ilyen?
gabor78 hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2014 okt 24. 14:10
Idézetet írta: Nezzenekoda Dátum október 24, 2014, 11:37:06
Első kérdésben nem értem a multi hogy jön képbe. Második esetben arra "fogadtál" hogy 12 utána megfogadtat a kettest az X nincs lefogva! az meg hogy profitálsz-e az több mindentől függ. pl.: mi van ha az esélytelenebb csapat szerez gólt, mi van ha 0:0? És nem layer hanem lay!


Okés és ha 0: 0- nál teszek egy lay fogadást döntetlen ellen,  illetve megteszem szintén lay-be hogy egyik csapat nem nyer..akkor jó az iksz ,és az is hogy nem lesz döntetlen hiszen egyik fogadásomban benne van...Egyiket bukom , másik jön?! Vagy nem jól gondolom? Persze figyelem az oddsokat hol magas, mennyit kell befizetnem stb....
gabor78 hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2014 okt 24. 11:13
Sziasztok! Kérdésem ha egy mérkőzést megrakok draw layre ( 1, 2 ) ..majd ha gól születik megrakom magasabb oddson de már multiplesben döntetlenre ( x) ...akkor is nyerek legalább egy kis pénzt, bármi is az eredmény? illetve ha draw layerezem az elején majd egyik csapat vezet 1:0 -ra és akkor rárakom egy magasabb oddson hogy az ellenfele nem fog nyerni az olyan mintha bebiztosítottam volna mind a három eseményt 1. x, 2 , tehát egy kis pénzt akkor is nyerek? válaszokat előre is köszönöm ( kezdö vagyok )  :angel: :-\
gabor78 hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2014 okt 23. 15:09
Köszönöm az infót ! Igen tanácsokra lenne szükségem , hiszen ez más mint a megszokott fogadó oldalak...( Amelyek magyar nyelven is elérhetőek ) .
gabor78 hozzászólt a Re:Betfair Infó témához
2014 okt 23. 14:23
Sziasztok új vagyok a Betfairnél elég bonyolult így elsőre..Egy pár infót szívesen vennék. Mennyire megbízhatóak?  Kifizetések milyen gyorsak, hogyan történnek..várható -e magyar nyelvű oldal. Van magyar nyelvű ügyfélszolgálata..Pár ötlet , tanács is jól jönne. Köszi

A felhasználó összes hozzászólása