Játékok, melyekben Maldek szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

Maldek közösségi adatai

Maldek statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Maldek hozzászólt a Dafabet témához
2020 dec 16. 21:14
Remélem jó helyre írok.

Dafabet tapasztalat.
Nézegettem hogy milyen jó kis iroda a fogadásaimhoz. A vége pofára esés lett.
Pár napja beregisztráltam. Skrillen beraktam 10 eu-t. Megraktam egy single tippet nyert. Oké rakjunk be még 10 eu-t.

Hoppá itt már nem lehetett a Skrill opciót választani csak ilyen volt hogy Ultra eWallet oké megnézem mi ez. Ezen keresztül lehetett csak befizetni Skrillel és a minimum 20 eu. Oké befizettem 20 eu-t és mindjárt levont+ 5 eut a 20-on felül mint aszem tranzakciós költség.

Az szép, gondoltam magamban. Oké tettem még egy single tippet. Nyert. Na mondom akkor kiveszek egy kis pénzt csak hogy leteszteljem a kifizetést.
Megint hoppá. Skrillre nem fizetnek, nincs ilyen opció csak egy opciót enged Local Bank Transfer azon belül pedig csak I Wallet. Oké chat ügyfélszolgálat. Megkérdeztem hogy ez mi.? Miért nem megy Skrill-re a kifizetés és a befizetés holott skrillel fizettem be.

Válasz összefoglalva: Csak ezek a be és kifizetési opciók vannak amit ott látok és az irodának jogában áll változtatni a be és kifizetés módjain. Gyönyörű.

Oké, tehét befizetés Ultra eWallet. Kifizetés pedig úgy megy hogy kell nyitni egy másik netes pénztárcát is konkrétan az I wallet (https://iwl.hk/) amikor az ember itt nyit egy számlát kap egy azonosító számot és ezt a számot kell beírni a Dafabet kifizetési oldalán a jelszóval együtt. Szóval a Dafabet csak I Wallet számlára utal és onnan tudod utalni a te másik számládra a pénzt.

Oké még ebbe is belementem. Jó nyissunk egy I Wallet számlát is aztán kiveszem az összes pénzt és végeztem a Dafabettel.

És megint megszívtam. Hitelesítési eljárás. Beküldöm a szokásos iratokat hogy hitelesíteni tudjanak. Gondoltam innen már sínen vagyok. Hát nem.! :) Nem voltam sínen. A bankszámlakivonatot csak angolnyelven fogadják el ahogy a közüzemi számlát is.  Az eszem megáll. Ilyen nincs. Pedig van. Hagytam az egészet töröltettem magam a Dafabetről meg az I Wallet-ről is 50 eu maradt a Dafabeten. Ez volt a tanulópénz.

Számtalan irodába és ewallet-be regisztráltam már az évek alatt de ez nekem most új volt. Elképesztő. Lehúz az Ultra eWallet amikor befizetsz és kifizetéskor lehúzna az I Wallet amikor átutalnád mondjuk a pénzt a saját számládra.. Kicsit sem vagyok jó véleménnyel erről a rendszerről. A legrosszabb amivel valaha is találkoztam.

A felhasználó összes hozzászólása