Magyar forint

Tippmixpro cash out vagy azonnali kifizetés

2023 dec 14. 10:34 Milán 1 hozzászólás

Fogadási útmutató cash out

Volt már olyan szituáció, amikor elhelyeztél egy fogadást, és már a meccs kezdetekor vagy közben érezted, hogy ez a sportesemény most nem úgy fog alakulni, ahogy te eredetileg elképzelted? A Tippmixpro cash out funkciója ilyen és ehhez hasonló szituációkban jön segítségünkre.

A Tippmixpro 2023 őszi megújulásával együtt megérkezett a magyar fogadóirodához ez a sokak számára új és hasznos funkció. Bemutatjuk, hogy miről van szó és hogyan működik.

Mi a cash out?

Alapjáraton azt kell tudni az azonnali kifizetésről (vagy cash out-ról), hogy általa egy már megkötött fogadást lezárhatunk teljes egészében vagy akár csak részben, még mielőtt az adott sportesemény megkezdődne, vagy lezajlana.

Neki köszönhetően nyereményünket megszerezhetjük anélkül, hogy megvárnánk az adott esemény végét, vagy ha kedvezőtlenül alakul a fogadásunk, akkor akár minimalizálhatjuk a vesztességünk.

Jó tudni!
A Tippmixprónál a cash out, az azonnali kifizetés, valamint a korai kifizetés ugyanarra a funkcióra értendő, és nem összetévesztendő az egyes fogadóirodák, mint például a Vegas Sports korai kifizetés funkciójával, ami teljesen másra vonatkozik.

A korai kifizetés funkciót a Tippmixpro az általa meghatározott eseményeknél ajánlja fel, és az, hogy van lehetőségünk használni vagy sem, azt csak a fogadás megkötése után láthatjuk, a kínálatban nincs külön megjelölve.

A játékosnak joga van dönteni, hogy igénybe veszi vagy sem a Tippmixpro cash out lehetőségét egy adott fogadásnál, és hogy ezt milyen módon teszi meg: teljes mértékben, részlegesen, de akár élhet az automatikus cash out opcióval is.

Az alábbi képen egy cash out lehetőség látható amit az FTC-re vonatkozó fogadásunkra ajánlanak. Látható, hogy a mérkőzés előtt a cash out értéke kisebb, mint az eredeti tét (891,68 Ft vs. 1000 Ft). Ez alapjáraton mindig így lesz.

A részleges és az automatikus korai kifizetés beállításokat a cash out melletti gombra való kattintás után van lehetőségünk.

Tippmixpro cash out

A felajánlott cash out értéket (a felvehető nyeremény nagyságát) a Tippmixpro határozza meg az adott fogadási esemény alakulásának függvényében, és azt is jó tudni, hogy az azonnali kifizetés nem állandóan érhető el, hanem az adott fogadási esemény alakulásában bekövetkezett változások következtében eltűnhet, újra megjelenhet (új feltétekkel), módosulhat.

A Tippmixpro fogadóirodánál elérhető cash out lehetőség mérkőzés előtti és élő fogadások esetén jelenhet meg, sőt a hosszú távú (outright) fogadásoknál is felajánlhatják.

Részleges cash out

Részleges cash out-ról akkor beszélünk ha a játékos az eredetileg elhelyezett tét csak egy bizonyos részét igényli a fogadás lezárása előtt, a maradék tét pedig játékban marad, csak a vele elérhető maximális nyeremény változik. Lássunk egy konkrét példát.

Eredetileg 1000 Ft-os téttel fogadtunk az FTC győzelmére, 3.55-ös szorzón. Ez azt jelenti, hogy a maximálisan elérhető nyereményünk 3555 Ft (tét x odds).

Amint az alábbi képen is látható a Tippmixpro felajánlja a cash out lehetőséget az adott fogadásnál (891,68 Ft értékben), mi pedig úgy döntünk, hogy ezt részben szeretnénk igényelni.

A felajánlott cash out érték egy részét (502,96 Ft-ot) kivesszük, a fennmaradó tét összege pedig szelvényünkön látható, de itt fontos kiemelni, hogy ez az érték nem az eredeti tét - a cash outolt közötti különbség lesz, hanem egy kisebb összeg.

A fennmaradó tét játékban marad, és a maximálisan elérhető nyereményünk ennek függvényében változik (fennmaradó tét x végső odds).

Tippmixpro részleges cash out

A fenti példa alapján bármi is történik az adott mérkőzésen a játékra szánt összeg felét visszaszereztük, a másikkal pedig kockáztatunk, igaz, kisebb megszerezhető nyereményért.

Automatikus cash out

Az automatikus cash out jóval egyszerűbben működik, mint a részleges, ugyanis itt csak annyit kell tenni, hogy ott ahol ez elérhető, megszabhatunk egy nyereményösszeget, amelyet ha elér, akkor automatikusan lezárja fogadásunkat, és kifizeti a nyereményt.

Tippmixpro automatikus cash out

Előbbi példából és a fenti kép alapján, ha beállítjuk az automatikus cash out-ot, és mondjuk megszabjuk, hogy 2814,38 Ft felajánlott nyereménynél aktiválódjon, akkor anélkül, hogy menet közben beavatkoznánk lezárják a fogadásunkat, és a nyereményt jóváírják egyenlegünkön. Ehhez viszont rá kell kattintani a Szabály érvényesítése gombra, ha emellett döntöttünk.

Úgy részleges, mint automatikus cash out-ot két tizedesjegy pontossággal igényelhetünk.

A cash out funkció egy nagyon hasznos eszköz a mindennapos fogadásainknál, úgy mérkőzés előtt, mint élőben, viszont ezt is tudatosan kell használni, és ha ezt megtesszük akkor profitunkat növelhetjük, valamint vesztességünket minimalizálhatjuk általa.

Ti már éltettek ezzel a cash out lehetőséggel? Mik a tapasztalaitok? Osszátok meg velünk akár itt, akár a Tippmixpro fórumtémánkban.

Gyakran ismételt kérdések

Hol található a cash out opció?

Tippmixpro fogadásod megkötése után a Napló menüben találod a nyitott mérkőzés előtti, valamint az élő fogadásaidat is. Ugyanitt jelenik meg a cash out lehetőség, amennyiben a szervező ezt biztosítja számodra az adott fogadásnál. Itt van lehetőséged különböző beállításokat végrehajtani a részleges és az automatikus cash out-ra vonatkozóan. 

Tippmixpro fogadáskészítő esetén van cash out?

Igen, de csak abban az esetben ha a cash out lehetőség elérhető a szelvényen szereplő összes fogadási eseménynél. 

Kombinációs fogadásnál miért nincs cash out?

A Tippmixpro fogadásra vonatkozó részvételi szabályzatában szerepel egy erre vonatkozó rész, amelyben az áll, hogy kötés nélküli és kötésben történő fogadásnál megjelenhet a cash out, viszont speciális kombinációk (pl. Trixie, Patent stb.) esetén erre nincs lehetőség.

Miért nem jelenik meg a cash out az elhelyezett fogadásomnál?

Az azonnali kifizetés vagy másképpen cash out egy olyan funkció melynek használata a szervezőtől függ. A Tippmixpro dönti el, hogy melyik sporteseménynél, milyen fogadási eseményre biztosítja a cash out opciót, és hogy mindezt milyen módon, milyen feltételek mellett.

Letilthatja számomra a Tippmixpro a cash out funkciót?

Igen, erre feljogosítja a részvételi szabályzata. Amennyiben bármely fogadó esetén egyebek közt csalás, pénzmosás gyanúja áll fenn akkor a szervező a cash out lehetőséget korlátozhatja, megtagadhatja, vagy akár visszavonhatja.

Bónusz tét esetén érvényes a cash out?

Nem, a bónuszként jóváírt összegeknél a cash out funkció nem vehető igénybe. Ha ez mégis megtörténne, akkor utólag Tippmixprónak joga van ezt korrigálni, legalábbis erre feljogosítja részvételi szabályzata.

Részleges cash out esetén miért van külön különbség a cash out érték és a felhasznált tét között?

A Tippmixpro részleges cash out funkcióját használva látható, hogy amikor ezt igénybe vesszük, akkor különbség van a visszakapott pénzösszeg, és a fogadóiroda által felhasznált tét értéke között. Ez azért történik, mert az alkalmazott képleteik alapján nem az eredeti tét összegét veszik figyelembe, és nem abból vonják ki a részlegesen cash outolt összeget. A felhasznált tét mindig magasabb lesz, mint a cash out értéke.


Hozzászólások 1

MessiÁs
MessiÁs
2023 dec 14. 12:33

Egyaltalan nem normalis hogy meg a meccs kezdete elott 6oraval lecsipnek 11%ot a cashoutbol. Jobb helyeken majdnem a meccs kezdesig a teljes osszeget ki lehet venni.
Raadasul nagyon nagyon sokan panaszkodnak a rohejes osszegeken illetve azon hogy sokkal kevesbe elerheto mint mashol.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek