Fogadáskészítő

Tippmixpro fogadáskészítő

2023 dec 14. 10:39 Milán Szólj hozzá!

Fogadási útmutató bet builder

Egyetlen egy mérkőzés eseményeire koncentrálnál és fogadnál? A Tippmixpro fogadáskészítőnek segítségével most már akár erre is megvan a lehetőséged.

Bizonyára nem sokan hiányolják azokat az időket amikor a Tippmixen nem fogadhattunk csak úgy simán egyetlen egy meccsre, hanem kötelező módon több mérkőzésre vonatkozó kimenetel kellett szerepeljen szelvényünkön, ezáltal csökkentve nyerési esélyünket, vagy akár ki nem emlékszik a kötéstiltásokra? Ami manapság is létezik, viszont nem minden esetben alkalmazzák.

Azóta rengeteget fejlődött a szerencsejátékipar, a papíros Tippmixről sokan átvándoroltak az online felületre, a Tippmixpróra, bár tegyük hozzá, hogy továbbra is nagyon sokan fogadásaikat lottózókba, vagy erre alkalmas kocsmákban helyezik el. Ami viszont számukra hátrány, hogy fogadáskészítőt csak a Tippmixprónál találnak. De miről is szól ezt a fogadás készítés?

Mi az a fogadáskészítő avagy a Bet Builder?

Ez a fogadási lehetőség manapság egyre népszerűbb és egyre több online fogadóirodánál találkozunk vele, köztük a Tippmixprónál, és a 2023 őszi megújulásuk egyik fő és legjobban várt eleme volt.

A fogadáskészítő hagyományos, mérkőzése előtti, valamint élő fogadások esetén is elérhető a Tippmixprón.

Segítségével ugyanazon mérkőzésen belül több fogadási eseményre (pl. mérkőzés győztes, gólszám, gólszerző) is tétet helyezhetünk el, amennyiben ezek egymást nem zárják ki (nincs kötéstiltás), és mindezt egy sajátos számítási képlet alapján.

Sőt, akár több mérkőzés fogadáskészítővel létrehozott eseménye szerepelhet egy és ugyanazon szelvényen, emellé meg társíthatunk egy nem fogadáskészítővel választottat is, ha erre tartunk igényt.

Hogyan működik a Tippmixpro fogadáskészítő?

Azt, hogy egy adott mérkőzésnél létezik a Tippmixprónál fogadáskészítő funkció vagy sem azt az adott sportesemény fogadási oldalán tudjuk meg, amint ez az alábbi képen is látható.

A zárójelben szereplő szám jelzi, hogy hány fogadási típus áll rendelkezésünkre.

Tippmixpro fogadáskészítő funkció

Rákattintva a Fogadáskészítő menüre betöltődnek az egy szelvényen kötésben megjátszható fogadási események.

Abban az esetben ha kiválasztottunk egy kimenetelt, az felkerül szelvényünkre, mindeközben a kínálatban elhalványul és elérhetetlenné válnak azok amelyek már nem kerülhetnek fel (kötéstiltás miatt).

Tippmixpro fogadáskészítő kötéstiltás

Válasszuk ki a számunkra szimpatikus fogadási eseményeket, adjuk meg a fogadásra szánt tét összegét, és már játékba is küldhető szelvényünk a Fogadok gombra kattintva.

Milyen fogadási típusokkal lehet használni a fogadáskészítőt?

A legnépszerűbb, de a kevésbé populáris fogadási típusok is szerepelhetnek a Tippmixpro fogadáskészítő részlegén, így például labdarúgás esetén megtaláljuk a rendes játékidőre vonatkozó 1X2 piacot, a kétesélyes fogadási lehetőséget, de a gólszámokra vonatkozókat is, ezek pedig felkerülhetnek ugyanarra a szelvényre, melléjük pedig jöhetnek akár az olyan opciók, mint hogy melyik csapat végez el több szögletet, szögletek száma, gólszerző stb.

Íme egy Tippmixpro fogadáskészítővel készült szelvény:

Tippmixpro fogadáskészítő szelvény

Az eredő odds amint a képen is látható 13,50. A fentiekben szereplő fogadási események külön-külön oddsai a következők voltak:

  • Mindkét csapat szerez gólt - 1.79
  • FTC szerzi a mérkőzés utolsó találatát - 2.32
  • FTC egy gól különbséggel nyer - 4.90

Ezeket az oddsokat ha összeszoroznánk (úgy ahogy a hagyományos módon szokták), akkor a végső nyereményszorzó 20.35 lenne, ami lényegesen nagyobb, mint a szelvényen szereplő érték, viszont amint már írtuk a fogadáskészítő sajátos képlet alapján működik.

Tenisznél például a mérkőzés győztese egy szelvényen szerepelhet a játékszámokra vonatkozó fogadással, a játszmaszámmal, vagy miért ne, akár azzal, hogy ki nyer egy bizonyos játszmát.

Mindeközben NBA fogadásaink jóval izgalmasabbá válhatnak a Tippmixpro fogadáskészítőnek segítségével, mivel egy lapra kerülhet egyebek közt a mérkőzés győztese, a végső pontszám, vagy akár az, hogy egy adott játékos hány labdát szerez.

Abban az esetben ha egy olyan fogadási esemény kerül fel a szelvényre amelynél kötéstiltás létezik, akkor erről szövegesen tájékoztat a Tippmixpro a szelvény alján.

Milyen sportágaknál elérhető a fogadáskészítő?

A legnépszerűbb sportágaknál lehetőségünk van a fogadáskészítőt használni, nyilván nem minden bajnokságra és meccsre vonatkozóan, de még e-sport (FIFA, CS:GO, Dota, LOL) eseményeknél is rendelkezésünkre áll. Íme az elérhető sportágak listája:

  • labdarúgás
  • tenisz
  • kosárlabda
  • jégkorong
  • kézilabda
  • snooker
  • amerikai foci
  • e-sport

A Tippmixpro fogadáskészítő lényege

Lehet, hogy van egy jó meglátásunk egy mérkőzésre vonatkozóan, vagy olyan információkhoz jutottunk amelyek egy adott mérkőzésre jól alkalmazhatóak. Tudjuk például, hogy az egyik játékos nagyon agresszíven játszik egy adott csapat ellen, akár egy múltbeli frusztráció miatt, ilyenkor pedig gyanítjuk, hogy ennek következményei lesznek, és ha a játékvezető is olyan, hogy gyakran nyúl a zsebéhez, akkor máris megvan az első fogadási eseményünk szelvényünkön. Emellett meg az adott csapat győzelmében is meg vagyunk győződve, sőt sok gólra is számítunk a mérkőzésen. A fogadáskészítő segítségével mostantól ezek egy szelvényre kerülhetnek.

Most már csak egy fő kérdés maradt hátra. Ti kipróbáltátok a Tippmixpro fogadáskészítő funkcióját? Mennyire tartsátok hasznosnak. Osszátok meg véleményeiteket e cikk alján, vagy akár Tippmixpro fórumtémánkban. Végül pedig jöjjön egy pár gyakran felmerülő kérdés.

Gyakran ismételt kérdések

Kombinációs fogadásnál működik a fogadáskészítő?

Kombinációs és speciális kombinációs (pl. Trixie, Patent, Yankee) fogadások nem állíthatóak össze a fogadáskészítő funkcióval.

Miért törölték a fogadáskészítős szelvényem?

A Tippmixpro fogadásokra vonatkozó részvételi szabályzatában tájékoztatnak hogy amennyiben a fogadáskészítővel létrehozott fogadás bármely fogadási lehetősége törlésre kerül, akkor a teljes szelvény érvénytelen.

Miért nincs az adott meccsnél fogadáskészítő?

A fogadáskészítő funkció nem érvényes az összes sportágra, és az összes sporteseményre, ezért történhet meg az, hogy bizonyos esetekben nem találod ezt a lehetőséget.

Az is megtörténhet, hogy egy adott pillanatban egy mérkőzésnél létezett a fogadáskészítő funkció, majd azt eltávolították.

Miért nem a valós végső nyereményszorzót mutatja a fogadáskészítővel létrehozott szelvény?

A fogadáskészítő funkcióval létrehozott szelvény végső oddsa nem a hagyományosan megszokott módon (odds x odds) áll össze, hanem egy sajátos képlet függvényében. 

Akár az is megtörténhet, hogy a szelvény összeállításánál azt látjuk, hogy egyáltalán vagy csak egy minimálisat változott a végső odds, és mindez annak köszönhetően mert az újonnan kiválasztott fogadási esemény azonos, vagy majdnem hasonló egy már szelvényen szereplő kimenetellel. 


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek