Kezdetét veszi a második kör a Roland Garroson. Azt hiszem , ha valaki meglátja, hogy az aktuális ellenfele nem salak specialista amerikai, alapból összerezzenhet a gyomra. Igen, mert, mind Isner, mind Opelka megmutatta, hogy nagy termettel, nagy adogatásokkal, ezen a borításon is alaposan megtudják nehezíteni a riválisuk dolgát. Isner a madridi mastersena negyeddöntős pozíciójával, Opelka egy hétre rá a római 100-es versenyen alkotott maradandót elődöntős szereplésével.

John Isner Madridban nem akárkiket tett el az útból, Kecmanovic után Bautista-Agut és Rublev is oldalvonalon kívülre került. Iszonyat nehéz elvenni az amerikai óriás adogatását, és ami látványos volt, hogy játékban is sikerült előrelépnie erre a szezonra Johnnak és több breakre is képes volt fogadóként. Ezt a jó formáját a Roland Garros nyitányra is átmentette, ahol az örök rivális honfitársat az első szett tie-breake után simna két breakelt etapban sikerült kiiktatnia. Ez a könnyed siker is jelzés értékű a sikeres folytatásra nézve.

Krajinovic nincs topon mindezt megállapíthatjuk. Madridban Nishioka is két szettben búcsúztatta és Rómában is első körös búcsú volt a végállomás Auger-Aliassime ellen. A Roland Garroson alapból szenvedős a története a szerbnek. Tavaly a honfitárs Milojevic meglepetésre már az első körben búcsúztatta, de két éve is a két sikerrel vett körét Tiafoe és Carballes Baena ellen is öt végletekig elhúzott szettben tette meg.

Most sem számíthat könnyed játszadozásra a déli szomszédunk képviselője, Isner az adogatásaival végig nyomás alatt tarthatja és kiidegelheti Filipet. Nálam a továbbjutásra Isner a favorit, de megtámogatva handicappel egyenesen ajándékszagúnak is tűnik .

Krajinovic, Filip - Isner, John: Játék hendikeppel - Hendikep tipp