Nagyon szépen ráérzek a push tippekre ebben a hónapban, szóval ha valaki biztosra akar menni, húzza be, hogy a félidőben pontosan egy gól lesz. Remélem, hogy egy minimum, de én amondó vagyok, ilyen szorzó mellett vállalható opció ez!

Az Eb legnagyobb meccse, bárki bármit mond, lehetnek itt portugálok, angolok meg spanyolok, és belgák, e két együttes meccse most a non plus ultra. Franciaország jelenleg a világ tetején, mégha a Fifa ranglistája mást is mutat. Mbappé jelenleg divatosabb, mint Messi vagy CR, ontja a gólokat. Grizi a válogatottban mindig jó, vagy szinte mindig, és visszatér Benzema, ha a felkészülési meccsen összekapart sérülése kevésbé komoly, kezdeni fog, ha nem, akkor Giroud lesz a 'helyettes' élő gólgép, igazi kilences. Remek csapat a francia, Kanté világklasszis, Tolisso és Pogba szintén. A védőkben meg benne van a hiba, de pont ez kell a tipphez, ráadásul a belső védők, de akár Pavard is be szokott találni, szóval még a védőktől sem idegen a dugó.

Németországot most talán nem úgy emlegetik a legtöbben, mint a legnagyobb favorit, de a németek azok a németek. Müller egy fanatikus, és feltüzeli az egész bagázst. Meg eleve rendre hiba a német együttes lebecsülni, itt is olyan középpálya van, amely termeli a gólokat, hisz Gündogan remek évet zárt, Gosens olyan csapatból jön, amely a nagypályás futsal híve, aztán Kimmichnél komplettebb all rounder játékos nem sok van a világon és Kroost meg ismerjük, belsővel a hosszú bárhol bármikor. Rüdiger szintén a jól fejelő védők közé tartozik, Hummels is bólintott már gólt élete során, és akkor még ott vannak a támadók, akiknek elvileg a gólszerzés feladatuk. Del Cerro fújja, spanyol spori büntetőknek sem ellensége, szóval én amondó vagyok, hogy ezek a csapatok nem vaktölténnyel lövöldöznek majd, mint a spanyolok tették.

Franciaország - Németország: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp