A cseh-észt meccsen szerintem sok finomságot látunk. Az odavágón sem volt durvulás, a csehek és az észtek nem rúgták halomra egymást, szépen, ilyen barátságos meccs hangulatban játszottak, lőttek hat ill. két gólt.

Csehországnak egyébként arra is szüksége van, hogy a belgák vegyék komolyan a Wales elleni meccset. Vagy nem vegyék komolyan, de mindenképp nyerjék meg. Csehországnak kell a győzelem, és kellenek a gólok, szóval az sem ártana, ha több góllal győzné le Észtországot, és akkor belga siker setén sem kell számolgatni semmit.

A cseh együttes valószínűleg mindent meg fog tenni a pályán, a pályán kívüli dolgokról úgysem dönthet.

Schick az egyedüli kimaradó hazai oldalon, de a cseh focinak vannak mélységei, akadnak még gólerős játékosok.

Az észtrországi meccsen 1-4 volt a félidő, 2-6 a végeredmény. Idegenben is nyertek a csehek mindkét félidőben. Szerintem a lőtt gólokkal nem lesz gond, és mostanában már az észteknek is szolídabb meccseik voltak. A cseheknek gólokat kell lőni, ugyanakkor hátul vigyázni kell arra, hogy ne kapjanak. Ez nem annyira irreális elvárás. Abban is bízom, hogy a belgák komolyan veszik a Wales elleni meccset, szeretnének veretlenek maradni, és a fair play szellemében játszani.

Így a csehek ha nyerik az első félidőt, és mondjuk a félidőben kapnak egy jó hírt, hogy vezetnek a belgák, az még egy nagyobb energiafröccsöt ad nekik, és tudják növelni az előnyt. A csehek idegenben is lőttek hatot, szerintem úgy két-két gól simán lehet félidőnként a cseh válogatottban. Az észtek pedig csak nem táltosodnak meg. Bízom benne, hogy a csehek jobban elosztják a góljaikat, mint tegnap a svájciak, mert arra nagyon ráfaragtam.

Csehország - Észtország: A Csehország nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp