Legutóbb az Atalanta-Inter meccsen totálisan besült a gólokra fogadás. nem tudom, mi volt a hiba, miért nem lettek gólok. Gasperini nem merte azt a nyitott és támadó játékot játszatni a csapatával, mint korábban, mintha megijedt volna az Intertől. Ez a meccs nagyon jót tett az Atalanta-meccsek szorzóinak, hiszen felfelé tornászta az overeket, és értékelhető tartományba kerültek.

Az Atalanta játékában továbbra is benne vannak a gólok, ebből szerintem nem kell és nem is szabad engedni. Továbbra is tartom, hogy jó formában kezdték az évet, a mindig masszív Udineset ilyen arányban legyőzni nem egyszerű. Murielnek nagyon megy, tök mindegy, ki lesz a kiegészítő embere, benne látom a gólokat.

Azonban a tipp sokkal inkább a Lazioban rejlik. Maurizio Sarri továbbra is eszetlen, még akkor is, ha a Salernitanát elég magabiztosan győzték le. Azonban a kupában 120 percet toltak le az Udinese ellen, míg végre Immobilének sikerült feltörnie a védelmüket (ebből is látszik, milyen nagy szó, hogy az Atalanta 6-ot gurított). Fáradtabbak lesznek a hazai játékosok, benne van a lábakban ez a 120 perc, és Sarrinak fel kellett tenni a pályára a legjobbjait is. Továbbra is Patric lesz a védelem tengelyében, mivel Acerbi és Radu is sérüléssel bajlódik. Patric és Luiz Felipe hulla fáradt, mindketten sokat hibáznak, az Udinese ellen is mindketten sárgultak. Nagyon könnyedén vezetik rá a védelmükre a labdát, mert a középpályás védekezésük gyenge, ezért van az, hogy a védők iszonyú gyorsan sárgulnak. Luis Muriellel szemben ez életveszélyes lesz!

Épp ezért várom azt, hogy az első félidőben már elszabadul a pokol. Muriel a fáradtabb Lazio-védők ellen fickándozni fog, tuti, hogy leszaladja őket, de emellett ott van Immobile, aki a pukizásával is gólt tud szerezni, félelmetes formába került. Na, ezért lesz a félidőre már legalább két gól!

Lazio - Atalanta: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp