Utolsó nyolc egymás elleni meccsükből hét ért véget úgy, hogy minimum 4 gólt láttak a nézők. Ezek után én nem nagyon tudom otthagyni ezt a 3.0 gól felett AH opciót, és akkor még kompromisszumot is kötök, mert szívem szerint a 3,5 overt húznám be. Viszont vagyok olyan formában, hogy jobb az óvatosság, így maradnék óvatosabb, de ez az over 3.0 is 2.00-es odds , szóval duplázhatunk vele, ha ül. De miért ne ülne?

Mindkét együttes alapvetően gólerős. Az Atalanta 44 lőtt gólja talán elmarad az előző évek góltermelésétől, de nem sokkal. Ha azt nézzük, hogy van itt minden, gyors tempó, covid, sérülések, eltiltások, így is 4. a csapat, az nem rossz. A Lazio a maga 46 lőtt góljával előkelő, dobogós helyen lenne, csak az a fránya védekezés. Azzal van baj, hisz a 39 kapott gólnál többet csak ott a kieső zónában lévő csapatok nyeltek. Sokszor átjáróház a Lazio védelme, az Empoli elleni meccs jó példa, ahol annyira nyílt játék folyt, hogy simán 6-5 is lehetett volna a vége, de a 3-3-as meccsen sem unatkoztunk. Tényleg minden 2-3 percre jutott ziccer.

Immobile amihez hozzáér, az gól. Remek a forma, él, mint hal a vízben. Gólt, gólokat várok a római együttestől, de ugyanez igaz az Atalantára is. Sajnos úgy néz ki, Zapata nem kezd, ami azért probléma, talán épp emiatt nem merem a 3,5 overt húzni. Így marad a Muriel-Pessina-Pasalic trió, de igazából az Atalanta csapatként jó. Ok, egy jó formában lévő Zapata állat, vagy Ilicic igazi mestere a játéknak, de az Atalanta csapatként jó. A Laziónak meg tényleg nem olyan nagy dolog gólt, gólokat lőni, sokkal gyengébb csapatok is kettesével szórták. Azért tartom ezt jó opciónak, mert gólt valószínűleg mindkét csapat lő, vagy akár gólokat, de itt ebben a párosításban akár az is elég lehet, ha támadó oldalon csak az egyik csapatnak jön ki a lépés, mert akár a Lazio ver négyet, akár a vendégek, annyira nem lepődünk majd meg

Lazio - Atalanta: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp