A Zalaegerszeg világra szóló győzelmet aratott a Milan ellen, ami nem mondom hogy egyedül álló eset, meg nincs hozzá hasonló, mert a Gyirmót pl. anno pár éve megcsapta az AS roma együttesét. Tiszta meccsek voltak, vagy sem, hát az sosem derül ki. Ami kiderült, hogy a ZTE játékosainak pucájában vér van, nekimentek a Milannak, letámadtak, és igen, az a foci működött.

Ami biztos, egy ilyen siker a ZTE-t repítheti jó messzire. akkor a Gyirmót 4-2-0-ás mérleggel kezdte az idényt, amikor az AS Roma csapatát elkente. Vitte a lendület, és fogja vinni a ZTE-ét is.

Amikor láttam, hogy a Honvéd ellen kezd, mondom, aranybánya. Persze csak viccelek, de az nem vicc, hogy ha van csapat, amely képes egy bajnokságot pocsékul kezdeni, az a Honvéd. Ritka gyenge a felkészülése ennek a csapatnak, rendesen ad az ellenfeleknek 10-12 pont hendit, aztán onnan rajtolnak, amikor a többieknek már van pontjuk bőven.

31/07/21 NBI Honvéd1 - 4Debrecen

07/08/21 NBI MTK1 -0 Honvéd

21/08/20 NBI MTK3 - 1Honvéd

30/08/20 NBI Honvéd1 - 2Kisvárda

04/08/19 NBI Diósgyőr2 - 1Honvéd

11/08/19 NBI Paksi FC3 - 1Honvéd

17/08/19 NBI Honvéd1 - 3Kisvárda

24/08/19 NBI Honvéd2 - 3Debrecen

Az előző három idényben edzők jöttek mentek, játékosok jötttek-mentek, de a felkészülés mindig elcsúszott. Pocsékul kezdte az idényeket a Honvéd, ami már lassan hagyomány a piros-feketéknél. Egyébként pedig ha piros és fekete, pár napja egy Rossonerit már megverte a ZTE.

A honvédot elhagyták olyan játékosok, akiknek talán még számított is a Honvéd, gondlok hidire, Baráthra, az érkezők oldalán azért nem nagyon találok minőséget így elsőre. A középpálya hogy fog összeállni, hát fogalmam sincs, jött egy edző, akiről nem tudok semmit, ő meg az NBI-ről nem tud semmit. Nekem így messziről, kívülállóként úgy tűnik, a Honvéd küzd majd vadul a bennmaradásért, a ZTE pedig most stabil középcsapatnak tűnik, és nem zárható ki, hogy a kupaindulásért fog küzdeni. Nálam ez DNB-vel 2.00 felett kell, azért látható, hogy a Honvéd mostanában nem az állandóság szobra, a szezonokat pedig rendre pofonokkal kezdik. Szerintem a ZTE is megcsapja őket, és a ZTE fociját elnézve nekik még jó is, ha idegenben játszanak, mert az a foci idegenben talán még jobban működik.

Budapest Honvéd FC - Zalaegerszegi TE: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp