Viszonylag gyorsan kijött az unibet a szorzókkal, és nem is olyan bénán nyitott, mint a békéscsabai meccs előtt. Lassan kezdik kapizsgálni a bukik, hogy itt bizony az MTK minden mérkőzésén gólok várhatók, de ennek ellenére még értékelhető fogadói szempontból a kínálat.

Szóval Békéscsaba-MTK. Megszívtam az első félidős gólokat, mert a 'Csaba elég szervezett volt a meccs elején, és mire feltörte őket az MTK, addigra majdnem letelt az első játékrész. Azután viszont beindult a szokásos játék, oda-vissza pörgés, büntetőrúgás, kipattanók, letámadás, szögletek, stb. ezerrel. Nem volt más ez a meccs sem, mint az eddig megszokott Bognár-játék. Az viszont biztos, hogy a kis Bogyesz még keresi a játékát, valahogy neki nem jön össze egyelőre, de várható, hogy hamarosan nála is jön az áttörés.

A Budafok játékával kiegészítve sem tartom veszélyesnek a gólokra fogadást. Úgy vélem, az eredményezte a viszonylag normális over 2,5 szorzót, hogy a Budafok szerdán nullán tartotta a Gyirmótot. Sőt még nekik voltak helyzeteik, tehát Csertői örülhetett a pontnak. A Budafok jelenleg nyeretlen és utolsó helyen állnak a tabellán, de ez azért kicsit csalóka. A négy forduló három rúgott gól sem reális, mert azért szerintem kifejezetten jó kis csatáraik vannak: Tischler Patrik és Németh Márió sem kutyaütő gyerek, és ott van még Kovács Dávid is, aki NB1-es rutinnal is követte csapatát a másodosztályba. Szóval én támadópotenciálba többre tartom őket, például a Pécsnek 2 gólt lőttek is, és Barcikán is betaláltak, de a csatárok még adósok a jó játékkal.

Mi várható most? A budafoki csatárok előtt most nagyobb terület lesz, több helyzetet dolgozhatnak ki. Az MTK támadójátékát ideig óráig ki lehet védekezni, de mindvégig képtelenség. Épp ezért nem merem most az első félidő gólokat belutrizni, maradok a jól bevált teljes meccsnél. A Budafok kapusa Gundel-Takács, aki szerintem kissé túlhypolt volt mindig is, én nem tartom egy nagy spílernek. Magasnak magas, de emellett semmi pozitívumot nem tudok felsorolni vele kapcsolatban. Szerintem legalább egy lepkéje lesz. A dög meleg elmúlt, lehet mozogni is, szóval ez is egy jó pont. Így nálam a négy gól a mérkőzésen tök realitás.

MTK Budapest - Budafoki MTE-Újbuda: Gólok száma - Felett/alatt tipp