A szokásos tippel jövök az MTK meccsére. Múlthéten is tükörsimán zöldült ez az opció Békéscsabán, azt hiszem ma sem szabad kihagyni... Na persze biztos lesz majd egy szabályt erősítő kivétel, ahol az MTK majd underes meccset játszik, de hosszú távon ezzel nem gondolom, hogy bukóba kerülünk, ameddig Bognár Gyuri ül a padon...

A Budafok védelme a Hungária körútón alaposan meg lesz dolgozva, nagy MTK fölényt várok szokás szerint. Ahogy az Ajka be tudott köszönni a budafokiaknak háromszor, úgy a kék-fehéreknek is összejön majd ez legalább. Viszont ismerjük az MTK játékstílusát, az agresszív támadó foci mellé feltolt (ám sokszor szellős) védelem társul, így azért az ellenfeleknek is meglehetősen sok lehetősége szokott adódni. Nem csoda, hogy egyetlen "clean sheet"-jük sincs eddig az első négy körben... sőt, a Dorog kettő, a Szentlőrinc három alkalommal zörgette meg Bognárék hálóját! Ma ráadásul a Hungária körúton olyan talajon futballozhatnak a csapatok, amelyen lehet is játszani, ami mindenképp a támadófocit segíti. Amikor vidékre látogat az MTK, olyankor, látva néhány vidéki együttes pályájának "gyepszőnyegét" , néha féltem az over-t a talajtól.

Picit már lekéstem a nyitó szorzókról, illetve a bukik is kezdenek rájönni, hogy Bognár Gyuri csapatainál milyen under/over line-okat kell alkalmazni, viszont ameddig meleg, addig üssük a vasat... Én speciel két egymást követő under-es MTK meccsig biztos nem fogom kihagyni ezeket az opciókat... Már persze ameddig adnak rá szorzót a bukik.

MTK Budapest - Budafoki MTE-Újbuda: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp