Bevallom, meglepett, hogy az első félidő 1,5 gól felett opció 2.00 feletti szorzót kapott. Nálam biztos nem érne annyit, így már-már a value kategória nálam.

A csoportban az Inter-Bayern-Barca trió közül valaki szomorkodik majd, a Plzen eléggé töltelék. Én láttam a Plzent a Qrabag ellen, fogalmam sincs, hogy fog a cseh csapat pontot szerezni majd valahol, de biztos fog...

Az Inter indikátor csapat idén, jelzi, hogy mely csapatok jók, és melyek rosszak. Amelyek rosszabbak, azoknak vág hármat, a jobbaktól viszont 3-3 skúlót kapott a testbe. Az AC Milan hétvégén hármat vágott, de előtte pár nappal a Lazio is megtette. Az a három-három gól sok, ráadásul sem a Lazio, sem az AC Milan nincs szerintem a legjobb állapotában.

A Bayern az idén is a Bayern, évtizedek óta stabil top csapat, BL-győzelemre esélyes most is, a kerete pedig erős. Fizikálisan remek állapotban van, látványos focit játszik, direkt focit játszik, és ami elképesztő, hogy meccsenként több, mint 10 alkalommal találja el az ellenfelek kapuját. Brutális attack, offenzíva, szőnyegbombázás, de ezek a bajor srácok pontosak és kíméletlenek is. Lewa nincs, van Mané, meg Musiala, meg Kimmich, meg mikor ki. Olyan együttes, ahol tényleg sokan képesek megvillanni. Az Inter középpályás sora jó nevekből áll, mégis valahogy idén elég súlytalan, aztán az is kérdés, hogy az Inter nagyobb darab, nehézkesebb védői, Skriniar, de Vrij mihez kezd majd a sok jól cselező kreatív bajorral. Mané, Musiala, Sané, Kimmich de akár Davies, villámgyors, jól cselez, és ha mondjuk itt felidézem a Lazió-s Pedro gólját, azért ezeket a masztodonokat ezek a higanymozgású bajorok meg tudják billenteni. Viszont nem sebezhetetlen a Bayern sem, így én amondó vagyok, ez simán játszható opció, sportszerű, gólgazdag meccset várok, minimum két félidei góllal.

Inter - Bayern München: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp