A Bayern München nagyon fájdalmas és meglepő módon esett ki tavaly a bajnokok ligájából, amikor is nem egy gigász, hanem a Villarreal ütötte el őket a továbbjutástól. Bár már nincs az egyik legnagyobb ászuk Lewandowski, idén is nekirugaszkodnak és bizony ez a keret most is az egyik legjobb a mezőnyben akik képesek lehetnek behúzni a trófeát.

A kezdés nem lesz egyszerű, ellenben megoldható feladat. Ugyanis a csapat az egyik legerősebb csoportba került, Lewa új csapatával a lendületbe jövő Barcelonával és az olasz ezüstérmes Interrel, amíg a Plzen pofozógép szerepét töltheti be negyedikként. A probléma hogy csak két gárda juthat tovább, de szerintem nem is kérdés hogy a bajorok ezt a csoportot behúzzák, mindazok ellenére hogy a bitang erős kezdésük után két meglepi bajnoki remivel hangoltak a mai összecsapásra. Mané már abszolút beilleszkedett a csapatba és ontja a gólokat, sérülések sem nehezítik túlságosan Nagelsmann helyzetét hiszen csak Sarr játékára nem számíthat, Goretzka is felépült és akár csereként játszhat pár percet.

Az Inter harmatgyengén kezdett. Az újoncokat és kieső jelölteket még valahogy legyűrték nagy nehezen, de viszont mindkét rangadójukat elveszítették és nem is akár hogyan hiszen 3-3 kapott góllal a Lazio, majd pár napja a Milan ellen. Egy Bayern München elleni meccs pedig mi ha nem rangadó, a csoport és a játéknap egyik legjobban várt meccse. Nem fogom túlragozni a németek sokkal jobbak szerintem, viszont benne van mindig a játékukban hogy ők is kapnak gólt. Így nagyon jó opciónak ígérkezik a btts+v opció.

Tipp: 1-3

Inter - Bayern München: Bayern München nyer, és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp