Le lehet írni és milyen jó! Még mindig kicsit hihetetlen érzések vannak bennem, de a Fradi az Európa-Liga csoportjában a Monacót, a Trabzonsport és a Crvena Zvezdát megelőzve már egy körrel a vége előtt behozhatatlan előnnyel megszerezte a csoportgyőzelmet és a páholyból a 16 között várja az ellenfeleit, olyanokat, mint a Barcelona, Arsenal, Juventus, Ajax, Manchester United ...

Trabzonba pedig, így Csercseszov kedvére próbálhatja ki azokat is, akik kevesebb szerepet kaptak, mert mi is történik, ha kikap az FTC török földön? Semmi. A Monaco 4-0 a Crvena Zvezda 2-1 -es vereséget szenvedett éles meccsen, addig egy tartalékos Fradi is kikaphat a továbbjutásért kapálódzó törököktől.

Mert Traore sem játszik, Dibuszon is gondolkozik az orosz mester, Boli sajnálatos fejsérülése után pihen és többen mások is.

Az Iváncsa ellen belefért, akkor a Trabzonspor otthonában is belefér egy enyhe vereség, senki sem fogja megdorgálni a fiúkat azok után, hogy iszonyat rég nem látott tettet hajtottak végre az ősz és a múlt hét folyamán.

Egy igazi katlan vár a Fradi kezdőjére, akik nem fognak remegni abban is biztosak lehetünk, de Bakaszetaszék mennek majd előre gőzerővel. A hétvégén a Sivasspor ellen erőkímélő 1-0 -ás győzelmet arattak a Süper Ligben, Hmasík korai találatával, erre a kilencven percre tartalékolva. Ráadásban a budapesti fricska után, ahol emberhátrányban lévő Fraditól kapta ki is szeretnének revansot venni, már ha ezt ez esetben lehet annak számítani.

Egy a lényeg, amit nem vehetnek el tőlünk, a Fradi csoportelső, innentől kezdve pedig senki nem fog szólni egy rossz szót se, ha kikap utolsó meccsén a kilencedik kerületi kedvenc fővárosi egylet.

Trabzonspor A.Ş. - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp