Általában jellemző rám, hogy túlgondolok dolgokat, aztán néha bejön, sokszor nem. Most a back to basics a jelszavam, azaz vissza az alapokhoz. Jó kis háromesély, elvégre is mi a lényeg? A lényeg, hogy hova kerülnek a pontok.

Mivel Sas óta tudom, hogy minden csak politika, ezért gondolom, hogy a foci is az. És nem is szeretnék erről többet írni. Egész biztos vagyok benne, hogy sokan így is értik, akik meg nem, majd találgatják, hogy 'mire gondolt a költő'. (Nekünk is ezzel teltek az irodalom órák, és mennyivel másabb lett volna, ha van okosteló, akkor biztos nem ötödölőzünk, vagy szurkáljuk egymást körzővel, esetleg köpőcsövezünk...)

Lényeg a lényeg, -hogy most már a meccsről is írjak- Csercseszov FTC-je nem csak továbbjutott a csoportból, de csop. első lett, így az első körben majd nézi a riválisokat. Óriási tett, és mivel ez a helyzet előállt, így én azt hiszem, amit Csercseszov szerintem már tud, hogy a héten a prioritás a Videoton elleni NBI-es találkozó.

Traoré el sem utazott, nem mintha nagy formában lenne. Aztán Besic nem utazott, hisz eleve eltiltott, Boli legutóbb kapott egy komolyat, szegényt percekig ápolták, elvileg a lehetőségekhez képest jól van, de ő a héten tuti nem játszik még. Civic és Gojak pedig sérült, ő sem mentek. Tokmac ideje is patikamérlegen van mostanában, szerintem sanszos, hogy ő sem lép pályára.

Aztán vannak veszélyeztetett spílerek lapok miatt, mint Dibusz vagy Botka, szóval én meglepődnék, ha mondjuk Dibuszt, de akár Botkát is kockáztatná. Dibusz nagy erőssége az FTC-nek, Botka meg amolyan joker, mindenhol használható a védelemben, kár lenne érte, ha kisárgázná magát tavaszra, és az ő játékában nagyon is benne van a lap.

Szóval én azt hiszem, hogy itt messze nem a legerősebb összeállításban lép pályára a Fradi, miközben a Trabzonspor otthon tuti nyerni szeretne. Kis zvezdai segítséggel a 2. hely és a továbbjutás összejöhet.

Bakasetas-ék otthon még veretlenek idén tétmeccsen, az EL-ben két győzelmük van. Szerintem jön a harmadik, otthon tényleg mennek becsülettel, miközben az FTC idegenben utolsó 5 tétmeccséből 4-et elveszített. Belgrád, Iváncsa, Mezőkövesd és Kecskemét, szóval nem Madrid meg Párizs, ezért mondom én, hogy ebből zakó lesz.

Trabzonspor A.Ş. - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp