Alapban van egy olyan érzésem, hogy Csercseszov elengedi a törökországi mérkőzést. Óráról-órára jönnek a hírek, hogy kik azok, akik biztosan nem lesznek majd ott a Trabzon ellen. Látni kell, hogy a Super Liga bajnoka még a tavaszi folytatásért harcol. Szerintem fanatikusai előtt ez így sima hazai siker lesz.

Küldetés teljesítve, TÚL Teljesítve! Senki sem várta el, hogy a Ferencváros így élje meg a tavaszt. Megnyerve a csoportját egyenes ágon a legjobb 16 között várja majd az ellenfeleket páholyból a magyar bajnok. Először csak Civic, majd Besic hiányát jelentették be. Majd jött a ZTE ellen eszméletét elveszítő Boli, és Traore akit a hétvégi bajnokira pihentet a szakmai stáb. Bedobták Gojakot is, akiről a Nemzeti Sport fórumán megtanulhattuk, hogy nem Kojak…A legfrissebb infó szerint felmerült Botka és Dibusz jegelése is. Szóval ezek után épeszű szurkoló sem gondolhatja komolyan azt, hogy a Ferencváros komolyan veszi a hatodik fordulót.

Pár hete a Trabonspor nagyon elverte a Monacót. Az a 4:0 minimum intő jel lehet a mieink szempontjából, csak éppenséggel a dolgok úgy alakultak, hogy akár 12:0-ra is kikaphatunk, tökéletesen mindegy. Abdullah Avci együttese éles meccsen elkalapálta a Medical Park Stadionban Európa Liga csoportellenfeleit. Most a Fradin a sor, és kötelező is számukra a visszavágás a budapesti 3:2-ért, és akkor garantált számukra a tavaszi folytatás, legrosszabb esetben, a Konferencia Ligában.

Legyünk őszinték: ha összejön 30-35000 török fanatikus, akkor egy Trabzonspor a maga 145 millió eurós keretével törvényszerűen legyőzi az FTC-t. A jelenlegi extra helyzet – szanaszét rotált magyar keret -, komolytalanná teszi a mérkőzést. Lehet azt kommunikálni, hogy győzni megyünk Törökországba…csak hát a tények azt vetítik előre, hogy egy felforgatott, együtt soha nem játszó játékosokból álló kezdővel áll ki Csercseszov, azaz eleve feladjuk. Nem ítélem el a dolgot, sőt a profi világban ez mindennapos történet, inkább csak furcsa az érzés, hogy 2022-ben egy magyar csapat is megteheti ezt, és meg is teszi. Szóval elengedjük ezt a meccset ezért sima hazai győzelem következik.

Trabzonspor A.Ş. - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp