Veszélyes a sebzett vad. -tartja a mondás. Nos, hogy a Chelsea vad-e, azt nem tudom, de hogy sebzett, az egészen biztos. Egészen gyatra idény, olyan semmilyen szezon. De talán minden ott kezdődött, hogy az orosz-ukrán konfliktus miatt az az állandóság megszűnt. Ott még hirtelen ennek nem volt nyoma, de aztán egy idő utáns emmi sem működött. Kanté hiánya, Lukaku bénasága, lehetne itt sorolni egészen Rüdiger eligazolásáig. A német belső védő pl. kegyetlenül hiányzik, amilyen stabil volt ő hátul... Persze a Chelseanél nem is a védekezéssel van baj, inkább azzal, hogy nem jönnek a gólok. Azért a Chelsea hajlamos csatár fronton betlizni egy-egy transferrel...

Lényeg a lényeg, három meccs óta gólképtelen a csapat, itt volt 52 lövés, amelyek közül egy sem lett gól. Joao Felix még próbálkozik is, neki vannak jobb momentumai, de valahogy nincs, aki az i-re a pontot teszi a támadások végén.

Előttem van itt egy vázolt kezdő, ahol Nacho és Carvajal védekezik szélen a MAdridnál. Ha arra gondolok, mekkora piros orrú bohócot csinált Chukwueze hétvégén Nachóból, jajajjaaaajj... Nem tudom, ki kezd ott a Chelsea-nél, ha Sterling jó formában lenne... De akár James is megverheti egyszer-egyszer egy-egyben, ahogy Carvajalnak is lehetnek gondjai akár mondjuk Joaóval.

Viszont ha megfordítjuk, azért hétvégén Vini Jr is varázsolt Chukwueze mellett, és varázsol hetek, hónapok évek óta. Ő egy-egyben bárkit bármikor, James, Kanté, Fofana, mindegy, ki kerül vele szembe, megveri.

Mivel a Madrid sosem a meccsek elején éles igazán, simán el tudom képzelni, hogy a Chelsea a semmiből, de tényleg a semmiből durrant egyet az elején. De ha nem, akkor is van előttünk 45 perc a félidőig, hogy szülessen gól. Simán jó opció, egy gólnál már pénzünknél vagyunk, és én úgy érzem, egy gól már lesz az első 10-15 percben.

Real Madrid - Chelsea: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp