30 millió forint összértékű bónusz vár szétosztásra a Tippmixprón és te is egyike lehetsz azoknak, akik egy 10.000 Ft-os bónuszegyenleg feltöltést nyer.

Mit kell tenned, hogy esélyt kapj a bónuszegyenleg elnyerésére a Tippmixpro oldalon?

  1. Regisztrálj 2023. június 29. és 2023. július 16. között a Szerencsejáték Zrt. internetes játék- és fogadási rendszerében a bet.szerencsejatek.hu/regisztracio aloldalon.
  2. Az ajánlat csak az új regisztrációkra és a feltételeket teljesítőkre érvényes.
  3. Az érvényes regisztrációt követően, töltsd fel a belső egyenlegedet minimum 5.000 Ft összértékben bankkártya, PayPal, MCOM vagy értékesítőhelyen Ügyfélkártya befizetési móddal. 
  4. A banki átutalással történő feltöltések a részvételi feltételek teljesítésébe nem tartoznak bele.
  5. Fogadj egy szelvényen legalább 5.000 Ft értékben bármely eseményre a Tippmixpro oldalon legkésőbb 2023.07.16. 24:00-ig. 
  6. Garantált 10.000 Ft-os bónuszegyenleg feltöltésben részesül az első 3.000 játékos, akik a bónuszakció feltételeit teljesítik.

További információk

  • Az ajánlat csak az új regisztrációkra és a feltételeket teljesítőkre érvényes!
  • A bónuszakcióban való részvétel automatikus, azaz nincsen külön jelentkezéshez kötve.
  • Minden játékos csak egyszer válhat jogosulttá bónuszegyenleg feltöltésre a bónuszakció időtartama alatt.
  • A Regisztrációs Bónusz Akció során garantált 10.000 Ft-os bónuszegyenleg feltöltésben részesül az első 3.000 Játékos, akik a bónuszakció feltételeit teljesítik.
  • A bónuszegyenleg feltöltést legkésőbb a feltételek teljesítését követő 5 munkanapon belül írja jóvá a Szerencsejáték Zrt. Az érintett játékosokat emailben értesítjük.
  • Szerencsejátékban, ezáltal a bónuszakcióban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt így bónuszegyenleg feltöltésre jogosultságot sem szerezhetnek.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Borítókép: Shutterstock.com/Dean Drobot