Novak Djokovic tornája horvátországi állomásához érkezett és új élvonalú játékosok is bekapcsolódnak a salakpályás harcokba.

Andrey Rublev (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

Otthon Belgrádban, a szerb világelső váratlan módon elbukott és nem szerezte meg a mindenki által várt tornagyőzelmet. A roppant jó formát elkapó Filip Krajinovicnak sikerült Nolén is felülkerekednie, mielőtt a tizenhétszeres Grand Slam-bajnok honfitársát Dominic Thiem (aki ezen a hétvégén az Ultimate Tennis Showdown tornán vesz részt) verte meg a tornagyőzelemért.

Az Adria Tour mezőnye már Belgrádban kőkemény volt az ATP-világbajnok Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, és persze Novak részvételével, de ezúttal még acélosabb lesz, mivel a US Open-bajnok Marin Cilic, a Halléban Roger Federert is verő Borna Coric és a tehetséges orosz játékos, Andrey Rublev is pályára fog lépni. Tudni kell, hogy Rublevnek nagyon jól indult a 2020-s idény, Dohában és Adelaideben is sikerül győznie. Február óta viszont egy bemutató jellegű meccset sem játszott.

Az tény, hogy a torna bemutató jellegű, de Djokovic biztosan úgy érezheti, hogy bizonyítania kell a múlt heti félrelépéséért. Alexander Zverevet is nehezen, döntő játszmában győzte le, így nem volt a legmeggyőzőbb. Sikeresebb lesz ezúttal?

Az Adria Tour szombati mérkőzései:

Fogadj a mérkőzésekre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.06.20. (11:01).