Az orosz fölénye veresége esetén is megmarad.

A US Open után a San Diegó-i tenisztornán próbálkozik az orosz Ekaterina Alexandrova és a lett Jelena Ostapenko.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Jelena Ostapenko nyeri a mérkőzést
Több, mint 21.5 játék a mérkőzésen
5+ ász a mérkőzésen Jelena Ostapenko számára

4.50    5.00

A két játékos közül Alexandrova lehet elégedetlenebb az US Openen való szereplésével, hiszen a 16 közé sem sikerült lépnie, míg a lett játékos egészen a negyeddöntőig menetelt. Egyikőjüknek sem volt könnyű dolga, ugyanis az oroszt az idei wimbledoni győztes Vondrousova búcsúztatta, míg Ostapenko a végső győztes Gauff ellen maradt alul. A vereségek megemésztésére több, mint egy hét állt rendelkezésre, úgyhogy újult erővel vághatnak neki a nyolcadik egymás elleni mérkőzésüknek.

Tippek, vélemények:

szeptember 12., kedd

Alexandrova - Ostapenko Stream

A kedd esti Alexandrova - Ostapenko találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Jelena Ostapenko (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)